AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
g29 kullanıcısıyım thrustmaster kayışlı sisteme sahip ama fiyatı daha pahalı bana değmez gibi geliyor eğer cok profosyonel değilsen, g29 ile zevk alırsın kalitelidir. nerden alıcaksın?Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
https://www.hepsiburada.com/logitec...aza=Fly+Technology&url_src=and-product-detailg29 kullanıcısıyım thrustmaster kayışlı sisteme sahip ama fiyatı daha pahalı bana değmez gibi geliyor eğer cok profosyonel değilsen, g29 ile zevk alırsın kalitelidir. nerden alıcaksın?
Burada biraz daha ucuz.https://www.hepsiburada.com/logitec...aza=Fly+Technology&url_src=and-product-detail
Burdan almayi düşünüyorum
Daha ucuz olan bi yer varsa ordan da alabilirim shifter şart ama
O paraya daha iyisi yok. Daha yüksek paraya tabii ki daha iyisi var ama f/p olarak g29 iyidir.Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
Seneye araba alicam o zamana kadar drift ile ilgili biseyler öğrenmem şartÇok para abi ya o kadar para verilir mi bir direksiyon setine. Zamanın da bu paraya şahin alıyorduk..
TeşekkürlerBurada biraz daha ucuz.
Logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G29 Direksiyon + G29 Shifter / G29 Vites yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hangi modTemiz ikinci el bulabilirsen daha uyguna alabilirsin. Belki de thrushmaster bulabilirsin ikinci elde aynı fiyata.
Seneye araba alicam o zamana kadar drift ile ilgili biseyler öğrenmem şart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi mod
AynenTrafikte magandalık mı yapacaksın?
Link atar misinDostum benim satışa koyduğum bir direksiyon seti var modeli g923. Bu direksiyon g29 dan daha iyi ve daha gerçekçi g29 deneyimleme şansım oldu ve 923 arasında çok daha iyi bir fark var gerçekten insanı tatmin ediyor. Bu ürünü 2021 yılının ortalarında aldım ve Türkiye cihazı. Düşünürsen geri cevaplarsan sevinirim