Neler Yeni

900 lira yövmiye sizce okey mi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kış olduğu için çoğu kafe mafe eleman aramıyor. Ben de zaten üni öğrencisiyim cumartesı pazar calısabılırım. Belki bazen hafta ıcı az biraz o da. 10 saate 900 veririm diyor adam. İş olsa yazın mazın fazlasını da verırım dıyor da iş yok diyor. Harbiden de kışın iş yok. Ama ne bileyim 10 saatimi ayıracağım çok aşırı yoğun çalışmasam bile. Garsonluk bu arada. Sizce okey midir.

Asgari 22k oldu bu arada, onu da göz önnüde bulundurun. Saatlik ücreti asgarinin 100 TL ama 3. dünya ülkesi olan Türkiye'de saatlik çalışma diye bir şey yok, patron ne derse o olur. :)

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Kış olduğu için çoğu kafe mafe eleman aramıyor. Ben de zaten üni öğrencisiyim cumartesı pazar calısabılırım. Belki bazen hafta ıcı az biraz o da. 10 saate 900 veririm diyor adam. İş olsa yazın mazın fazlasını da verırım dıyor da iş yok diyor. Harbiden de kışın iş yok. Ama ne bileyim 10 saatimi ayıracağım çok aşırı yoğun çalışmasam bile. Garsonluk bu arada. Sizce okey midir.
iyi gibi geldi bana

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
Okey gibi duruyor 1000tl ye anlaşılsa daha iyi olur

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Emir
Açıkçası 900 çok ucuz.Hele ki yeni asgari ücret için

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kaçtan çıkarttın
850'ydi, bütün personellere bu parayı veriyorlar. Sana 1k verirsek hepsinin maaşını çıkartmak zorunda kalıcaz vs. dediler. Ertesi gün bir daha konuştum 900 olur dedi daha fazla diretmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası 900 çok ucuz.Hele ki yeni asgari ücret için
Bence de az ama kış tarifesi için okey gibi hocam bence ya. Yazın asgari 17k iken bahşişlerle 25-26 alıyordum mesela. Yaz farklı kış farklı..

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
Diğer personellerin o fiyattan çalıştığını sanmıyorum emin olduktan sonra anlaşılması daha iyi gibi duruyor
850'ydi, bütün personellere bu parayı veriyorlar. Sana 1k verirsek hepsinin maaşını çıkartmak zorunda kalıcaz vs. dediler. Ertesi gün bir daha konuştum 900 olur dedi daha fazla diretmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Diğer personellerin o fiyattan çalıştığını sanmıyorum emin olduktan sonra anlaşılması daha iyi gibi duruyor
Ben de inanmadım da yövmiyeyi her gün elden veriyorlar illaki görücem. 🤣

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Arda doğan

Asgari 22k oldu bu arada, onu da göz önnüde bulundurun. Saatlik ücreti asgarinin 100 TL ama 3. dünya ülkesi olan Türkiye'de saatlik çalışma diye bir şey yok, patron ne derse o olur. :)
Yeni sisteme göre az eski sisteme göre iyi yeni sisteme göre bence 1200-1300 olmalı ticaret yapmaya bak derim veya kaba iş yapabilirsen inşaatlarda kalıpçılara sor öğrenciyim de hafta sonları yardım etsem yöemiye ile olur mu de

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yeni sisteme göre az eski sisteme göre iyi yeni sisteme göre bence 1200-1300 olmalı ticaret yapmaya bak derim veya kaba iş yapabilirsen inşaatlarda kalıpçılara sor öğrenciyim de hafta sonları yardım etsem yöemiye ile olur mu de
İnşaatta işim olmaz be hocam sıcak kafede günde 3-5 masanın siparişini alıp takılmak varken

Eldense vergi vermiyor sigorta yok adam kârda :)
Sigorta yapabilirler pek belli değil o işler. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burada kimse kış vakti iş yapmayan kafede gel günlük 1.200 1.300 sırf sana para verelim demiyorlar. Siz bulabiliyor musunuz öğrenciyken böyle işler günümüzde?

Top Bottom