9000 max bütçeli f/p monitör önerileri alabilir miyim ?

Caferler

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
9000
Teşekkürler başka öneriler de olursa sevinirim

Hocam arkadaşların attığı dell monitörü öneririm. En azından olurda ölü pixel çıkarsa anında değişim yapıyorlar yani sizin için daha rahat olur. Ama olurda asus veya msi alırsanız ve bir ihtimal ölü pixel çıkarsa iade için sizi baya uğraştırırlar zaten bu iki firma (asus dan pek emin değilim) en az 5 ölü pixel çıkmadan değişim sağlayamayız diyorlar.

Hocam mantıklı diyorsunuz doğrudur fakat markaya sadece para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum bir de , şunu eklemem gerekiyor hikayeli oyunlar daha ağırlıklı oynuyorum daha farklı önerileriniz var mı ?

Hocam mantıklı diyorsunuz doğrudur fakat markaya sadece para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum bir de , şunu eklemem gerekiyor hikayeli oyunlar daha ağırlıklı oynuyorum daha farklı önerileriniz var mı ?
Hocam hikayeli oyunlar için zaten en önemli iki şey var biri ips panel diğeri renk doygunluğu eğer renk doygunluğu belirttiğimiz monitörden iyi olsun istiyorsan tavsiye edeceğim monitör bütçeni aşabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hikayeli oyunlar için zaten en önemli iki şey var biri ips panel diğeri renk doygunluğu eğer renk doygunluğu belirttiğimiz monitörden iyi olsun istiyorsan tavsiye edeceğim monitör bütçeni aşabilir.
Bide Hocam ekran kartı modelin nedir ?

Geçen gün araştırmalarım sonucu aldım hocam herhangi bir ölü piksel sorunuyla vs karşılaşmadım bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen gün araştırmalarım sonucu aldım hocam herhangi bir ölü piksel sorunuyla vs karşılaşmadım bakabilirsiniz
Diğerleri açısından dell g2724d modeli alınabilir

Geri