PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Alınır o zaman hocam.Ben zaten öyle yoğun oyun oynayan biri değilim 6600bile bugüne kadar hep fazla geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9000e düştü
Alınır o zaman hocam.Ben zaten öyle yoğun oyun oynayan biri değilim 6600bile bugüne kadar hep fazla geldi
9000e düştü
Ederi o kadar zaten. G29'un sıfırı 12 civarına düşüyor.Hocam neden bu kadar ucuza veriyor bı sorun vs. Varmiymis sorudunuzmu.
bilgisayarı yokmuş satmak zorunda kalmış sonra alamamış şimdide hevesi kalmamış o şekildeHocam neden bu kadar ucuza veriyor bı sorun vs. Varmiymis sorudunuzmu.
Evet bu aralar baya uyguna düşmeye başladıda sıfır cihaz yinede 3 k indirim baya iyiymiş.Ederi o kadar zaten. G29'un sıfırı 12 civarına düşüyor.
Alınır o zaman hocam.
Ederi o kadar zaten. G29'un sıfırı 12 civarına düşüyor.
Hocam neden bu kadar ucuza veriyor bı sorun vs. Varmiymis sorudunuzmu.
o karta yeter tabi hocam. onu 5500 bile besler. ama bence sizin yaptığınız daha mantıklı. özellikle de şimdi direksiyon alırsanız direksiyonla oynanan çoğu oyun işlemci ağırlıklı. o zaman alın oynayacaksanız
Hepinizi etiketleme amaçlı yanıt verdimKiralamanı öneririm 1 ay 1100 lira olması lazım
Kiralabunu
kiralabunu.com
Sıfırını alma hevesin geçtikten sonra olan parana olucak dediğim gibi 1 ay kiralaman çok daha iyiHepinizi etiketleme amaçlı yanıt verdim
Çalıştığım yerden kredi kartını çok makul bi orandan çekip nakide çevirme şansım var arkadaşlar
Bu ürünü 10500tlye 12 taksit
Sıfırını 16.000tlye 12 taksit şeklinde alabilirim
sıfır değil adıma faturalı satmıyor kutusu açık ürün satıyor.ikinci el yani.Evet bu aralar baya uyguna düşmeye başladıda sıfır cihaz yinede 3 k indirim baya iyiymiş.
Kiralabununda stok yokSıfırını alma hevesin geçtikten sonra olan parana olucak dediğim gibi 1 ay kiralaman çok daha iyi