9000TL Sistem Önerisi

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Arkadaşlar 9000TL'ye kadar mouse,klavye,ve mönitor harici sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Hem grafik tasarım işlerimde hem de oyun zevkini yaşatıcak bir sistem önerisi bekliyorum :)
Sistemimde HDD istemiyorum şuanlık ilerleyen zamanda kendim alıp takarım 512 gb SSD yeter şuan için gerisini size bırakıyorum merakla bekliyorum tavsiyelerinizi.

Sanırım iyi oldu :)
Screenshot_2020-04-06-04-57-26-861_com.android.chrome.webp

ryzen 3700x işlemci 2500tl
b450 tomahawk max anakart 1000tl
5700xt ekran kartı(sapphire pulse) 3500tl
2x8 3600mhz 700tl
500 gb ssd 500tl
psu+kasa 600w lık 800tl
render yapacağınızı düşünerek işlemciyi ryzen 7 seçmenizi öneriyorum çekirdek farkı renderda öne atacaktır.

Kendin toparla bilgin varsa hem ihtiyaçlarına göre toparlarsın ama ekran kartında msı şaşma derim bide lütfen en dikkat edeceğin şey kasanın haVa sirkülasyonu olsun

Kendin toparla bilgin varsa hem ihtiyaçlarına göre toparlarsın ama ekran kartında msı şaşma derim bide lütfen en dikkat edeceğin şey kasanın haVa sirkülasyonu olsun
Bende MSI marka ekran kartlarından yanayım ama fiyatları çok çok yukarıda mesela MSI RTX 2060 SUPER GAMING mi alsam daha iyi olur yoksa ASUS DUAL RTX 2070 mi?Neredeyse aynı fiyatlarda ikiside ama MSI RTX 2070 VENTUS GP 1000TL daha fazla.Bir de ekran kartlarının isimlerinden ne olduğunu anlayamıyorum biri var mesela MSI RTX 2070 TRI FROZR 3 tane fanı var MSI RTX 2070 VENTUS GP 2 fanı var frozy daha mı iyi oluyo?Daha iyi oluyosa fiyatı ondan niye düşük anlam veremiyorum mesela ekran kartlarının bu isimlerine.

Arkadaşlar 9000TL'ye kadar mouse,klavye,ve mönitor harici sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Hem grafik tasarım işlerimde hem de oyun zevkini yaşatıcak bir sistem önerisi bekliyorum :)
Sistemimde HDD istemiyorum şuanlık ilerleyen zamanda kendim alıp takarım 512 gb SSD yeter şuan için gerisini size bırakıyorum merakla bekliyorum tavsiyelerinizi.
Ben alacak olsam böyle bir sistem tercih ederdim
Link;https://www.itopya.com/VGxSQk1FNUVVWGxPVkUxNU5UQXkzOTE=.share

Direk sistem tavsiyesi yapamam ama dikkat etmen gereken durumları söyleyebilirim. Alacağın kasa önde ve tepe de mesh olmalı. Mesh olmayan kasaların hava sürkilasyonu kötüdür. Bütçen yüksek olduğu için güç kaynağını full modüler, gold sertifikalı ve bilindik( fsp,corsair,asus,seasonic vb.) markalardan almaya özen göster. Bu 2 şey 1 seferlik alacağın ömürlük parçalar o yüzden fiyatına göre en iyi olanı tercih et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,803
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri