Yardım 9060 xt indirimde almak

ali1321

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
15000
Arkadaşlar 9060xt alacağım. İndirim veya kampanya kovalayabileceğim nereler var ? Bu piyasada kaç TL'ye denk getirsem iyi olur? Gaming gecesini bekliyorum cuma günü. İncehesap dışında nereden alabilirim böyle kampanyalı felan. (2.el de düşünebilirim)

Arkadaşlar 9060xt alacağım. İndirim veya kampanya kovalayabileceğim nereler var ? Bu piyasada kaç TL'ye denk getirsem iyi olur? Gaming gecesini bekliyorum cuma günü. İncehesap dışında nereden alabilirim böyle kampanyalı felan. (2.el de düşünebilirim)
2. El satanlar manyak kanka sıfırdan pahalıya veya sıfırla aynı fiyata satıyorlar sıfır taksitle al daha iyi boşver.

2. El satanlar manyak kanka sıfırdan pahalıya veya sıfırla aynı fiyata satıyorlar sıfır taksitle al daha iyi boşver.
Ya ben vatandan aldığımı 500lira kâr koyupta satamadım iki hafta. Ne hikmetse şimdi millet bin iki bin lira üstüne talip oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen gamingecesinde powercolor 9060xt 8gb 12.999a düşüyo o alınabilir

Vatan'dan geçen ay 15K'ya 3 taksitle alanlar vardı kutusu açılmamış halini 15-16'ya satıyorlar Sahibinden'de denk getirebilirsen. Onun dışında Kasım ayı indirimleri beklenebilir. Bugünlerde kurumsal sitelerde 15K'ya düşmesi zor gibi(16 GB).

Kesinlikle aga saçmalık. Başka kartlarda da yapıyorlar bunu çok akıllılar ya. 1 senedir ilanı açık olan var. Pazarlığa da gelmiyorlar :D

Kesinlikle aga saçmalık. Başka kartlarda da yapıyorlar bunu çok akıllılar ya. 1 senedir ilanı açık olan var. Pazarlığa da gelmiyorlar :D
Dediğin gibi bende işlemci bakıyorum ulan tray olarak satıyor adam, garantisi yok, fan yok. Zaten ben 1k daha koysam gider tray olarak 6 taksitle o işlemciyi alırım. Söylüyorum adam diyor ki çok temiz işlemci çooğ. İşlemci bu aw temizi pisi mi var sdfsdf. Küfür için kusura bakmayın ama delirtiyorlar,pişkin davranıyorlar.

Dediğin gibi bende işlemci bakıyorum ulan tray olarak satıyor adam, garantisi yok, fan yok. Zaten ben 1k daha koysam gider tray olarak 6 taksitle o işlemciyi alırım. Söylüyorum adam diyor ki çok temiz işlemci çooğ. İşlemci bu aw temizi pisi mi var sdfsdf. Küfür için kusura bakmayın ama delirtiyorlar,pişkin davranıyorlar.
Tam 5 gün 7500f aradım 2. El. İşlemcidir ne olacak ki hem çok eski modelde değil diye düşündüm. 5. Günün sonunda 250 lira fazla verip 0 olarak aldım :D. 2. El komik durumda şuan cidden.

Tam 5 gün 7500f aradım 2. El. İşlemcidir ne olacak ki hem çok eski modelde değil diye düşündüm. 5. Günün sonunda 250 lira fazla verip 0 olarak aldım :D. 2. El komik durumda şuan cidden.
Vallahi aynı dediğin gibi bende çok oyun hastası değilim artık ama bi işlemci yükselteyim dedim r5 5600 lere bakıyorum tray olarak 3.5k mı dersin 3.8k mı dersin. DFS bilgisayarda sıfırı 4k :kekw: ve fatura senin adına ve garanti var ve sıfır...

Cidden düzgün satıcı bulmak da düzgün alıcı bulmak da zor. 30K'lık kasaya 20 teklif ederler ya da 20'lik mallarını 40'a ilana koyarlar. En komikleri de 7-8 yıllık malları akakçe fiyatlarıyla kıyaslamaları :D Stok yok diye yazılan astronomik rakamları baz alıyor aslan parçaları

Ya ben vatandan aldığımı 500lira kâr koyupta satamadım iki hafta. Ne hikmetse şimdi millet bin iki bin lira üstüne talip oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen gamingecesinde powercolor 9060xt 8gb 12.999a düşüyo o alınabilir
Almasalar seve seve düşürürler fiyatları ama alanda var işin ilginci. Yam yam gibiler.

incehesap harici zamanında ucuza alıp şu an 15-16k dan satan arkadaşlardan alabilirsin kapalı kutu olacak şekilde tabii.

Cidden düzgün satıcı bulmak da düzgün alıcı bulmak da zor. 30K'lık kasaya 20 teklif ederler ya da 20'lik mallarını 40'a ilana koyarlar. En komikleri de 7-8 yıllık malları akakçe fiyatlarıyla kıyaslamaları :D Stok yok diye yazılan astronomik rakamları baz alıyor aslan parçaları
Ben bazen bakıyorum öylelerinin ilanlarına kendi ilanı var mı diye sallıyorum adam benim ürünüme %30-%40 daha ucuz teklif vermiş kendisi kendi ürününü sıfır piyasası ile aynı paraya satıyor ama. Veya buda ilginç bi zihniyet kapalı kutu diyor hiç açmadım sıfır diyor sıfır ile aynı fiyata koyuyor, e oğlum o zaman giderim kendim taksitle alırım faturasıda kendi adıma olur ve peşin ödememiş olurum nasıl bi kafa yani.

Almasalar seve seve düşürürler fiyatları ama alanda var işin ilginci. Yam yam gibiler.
Pazarlık için yada bilgi almak için yazıyorlar. Satanlarda çok ilgi var millet mesaj atıyor baksana diye düşünüyor. Bide bilgisayar dükkanı olan tayfa var 0 diye 2-3k fazlaya satan. Amazonda vatanda daha ucuz😃 . 2.el sitesi aracılığıyla senden niye alayım ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri