9060 xt sistem vatan yada diğer.

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Arkadaşlar öncede konu açmıştım 30kya 9060 xt sistem bakıyorum diye. Vatan sattı az pahalıya. Ayrıca gaming gecesinde 31kya şu sistem iniyor. https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/
Tavsiyeleriniz nedir. Gönül ister 5060ti alayım 16 gb ama maalesef param bu kadar çıkıyor. İkinci el bi 5060 ti denk getirsem dicem oda sıkıntı bi sürü. Bu arada 1080p için alıyorum.

5060Ti alamıyorsun diye kendini üzgün hissetmene gerek yok. Eğer 31k ya düşerse attığın sistemi soğutucuyu bir üst model evercool yaparak alabilirsin. Bu soğutucu olayı gerçekten çok önemli 7600 var bendede excavatorun bir modeli var soğutmuyor mecburen soğutucu yükseltmesi yapacağım.

Eyw krallar. Şeye takıldım. Anakartları hep elden çıkarma için çöp koyuyorlar, yani çöp dediğim seni tek m2 slotuna mahkum bırakan kartlar. Gidip benim şimdi bide 2tb m2 almam lazım. Ah indirimli 9060 xt de satsalar tek tek toplardım, En azından kafam rahat olurdu.

Eyw krallar. Şeye takıldım. Anakartları hep elden çıkarma için çöp koyuyorlar, yani çöp dediğim seni tek m2 slotuna mahkum bırakan kartlar. Gidip benim şimdi bide 2tb m2 almam lazım. Ah indirimli 9060 xt de satsalar tek tek toplardım, En azından kafam rahat olurdu.
Çoğu sistemde 300-500TL farkla çift M2 olan bir modele yükseltme oluyor öyle yaparak alınabilir başka çare yok. Anakartı iyi koyup fiyatı da ona göre yükseltince insanlar pahalı buluyor en ucuzunu almak istiyor. Talebe göre sistem yapıyorlar onlar da.

Çoğu sistemde 300-500TL farkla çift M2 olan bir modele yükseltme oluyor öyle yaparak alınabilir başka çare yok. Anakartı iyi koyup fiyatı da ona göre yükseltince insanlar pahalı buluyor en ucuzunu almak istiyor. Talebe göre sistem yapıyorlar onlar da.
Bazı siteler elden çıkarma mi yapiyor napıyor. Bu attığım sistemde +4k harici hiçbirinde çift m2 desteği yok. Bari 1 tane destekleyen koysa

Geri