Evet görüntü değişiyor en güzel örneklerinden birisi cyberpunkRt çok önemli mi oyunlarda görsel olarak çok etkisi oluyormu değecek kadar.
görsel etkiden ziyade rt kapatılmayan oyunlar cıkmaya basladı onlar sıkıntı amd karttaRt çok önemli mi oyunlarda görsel olarak çok etkisi oluyormu değecek kadar.
22K 4070Tİ satıyorum ama alıcı çıkmadı, Elden teslim seçtiğim için sanırım ama kargoyla göndermeyi sevmiyom baş ağrıtıyorlar sonra.Fsr 4 çipi dediğniz herhalde navi 44 ile üretilmesinden bahsediyorsun herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kartı önerirsin 5060ti harici oda gayet mantıklı bir seçim ama 7800xt var o fiyatlara ikinci elden 6900/6950xt ya da 3080ti/3090 gibi seçeneklerde var
Rt kapatılmayan oyunlar nelergörsel etkiden ziyade rt kapatılmayan oyunlar cıkmaya basladı onlar sıkıntı amd kartta
2-3 bin farka 5060 ti alınması lazım dlss güç tüketimini düşününce
sırf fsr4 değil RT performansında büyük artış var 7700xt yerine alınabilir.Sırf fsr 4 var diye alınır mı? karar veremedim 7700xt ye yakın saf güç olarak ama teknoljisi daha iyi karasız kaldım
Doom dark ages ile başladı bundan sonraki oyunlarda zorunlu RT yapmak istiyor firmalar kolaya kaçmak için çünkü tek tıkla entegre.Rt kapatılmayan oyunlar neler
Rx6700 xt var memnunum ama bir yandan güncel teknolojik açısından yeni kart almayı düşünüyorum kararsız kaldımDoom dark ages ile başladı bundan sonraki oyunlarda zorunlu RT yapmak istiyor firmalar kolaya kaçmak için çünkü tek tıkla entegre.
bu adamın dediklerine pek bakma forumdaki en ağır nvidia fan boy 9060XT rezalet değil 5060 Tİ ile eşit güçte bir kart RT performansı olarak aralarında uçuk bir fark yok dediğim gibi kendisini pek ciddiye almayın.Teşekkğrler hocam size de hayırlı bayramlar
Hocam önerdiğin kartla 9060xt arasında 10fps fark var ortalama olarak 9060xt razelt diyorsunuz 5060ti çok mu iyi zaten rtx ile işimin olacağnı düşünmüyorum ve bu seviye kartlarda açılmaz giril orta seviye kartlar bunlar
Pulse modelini düşüyorum bende ama bekleyeceğim biraz almak için
9060XT - 5060 Tİ gibi kartlara geçersen yeterli olur ama benim önerim en az 9070 veya 5070 alman.Rx6700 xt var memnunum ama bir yandan güncel teknolojik açısından yeni kart almayı düşünüyorum kararsız kaldım
Bende isterim ama bütçeyi çok aşıyor. Hem kasa ve PSU upgrade etmek zorunda kalırım şuan imkansız obu adamın dediklerine pek bakma forumdaki en ağır nvidia fan boy 9060XT rezalet değil 5060 Tİ ile eşit güçte bir kart RT performansı olarak aralarında uçuk bir fark yok dediğim gibi kendisini pek ciddiye almayın.
9060XT - 5060 Tİ gibi kartlara geçersen yeterli olur ama benim önerim en az 9070 veya 5070 alman.
değişmene gerek yok 9060XT zaten 160w çekiyor 6700xt den az.Bende isterim ama bütçeyi çok aşıyor. Hem kasa ve PSU upgrade etmek zorunda kalırım şuan imkansız o