_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Artifact var gibi
Power Supplyden olduğunu sanmıyorum o zaman, ram çıkarıpta takabilirsin. Bazen böyle değişik şeyler çözüme kavuşturuyorBu durum garanti kapsamında mı veya başka bilgisayarda da denemeli miyim sorunun ekran lartında olduğunu anlamak için ? Çünkü pcie 5.0 desteğinden dolayı 4.0 veya başka bi sistemde denesem fark olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
850w 80+ bronz güç kaynağım
Olabilir evetSıfırdan Windows kurulumu yapmadıysanız kesinlikle ondan kaynaklanıyor. Eski sisteminize ait bütün chipsetler, driverlar uyumsuzluk yaratıyor.
Karta fiziksel olarak sen zarar vermediysen garanti kapsaminda . Farklı sistemde kartı test etmekte fayda var .Bu durum garanti kapsamında mı veya başka bilgisayarda da denemeli miyim sorunun ekran lartında olduğunu anlamak için ? Çünkü pcie 5.0 desteğinden dolayı 4.0 veya başka bi sistemde denesem fark olur mu
psu bilindik değil kalitesini bilmem ama psuluk durum yok hocam ekran kartının bellekleri arızalı direk garantiye gönderAldığım kasayla beraber gelen psuyu kullanıyorum
Ekran kartı VRAM sorunu...
Bunu kendim masıl test edebilirim bi program var mıdırEkran kartının VRAM'lerinde arıza var. Direk gönder değişim yapsınlar kartı. Ramlerden olma ihtimali biraz düşük tamamen ekran kartı VRAM'leri patlak.