Neler Yeni

Yardım 9070 XT arıza

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Furkan Enes Kaplan
Rami aldığım yeri aradım aldığının ikisinide yolluycan dedi dedim abi sadece biri çalışmıyo niye ikisini yolluyom biri kalsın dedim kabul etmedi ramsiz kaldık oturuyoz boş boş 🥲
dual ram olduğu içindir ikisi birlikte değiştirilir sorunsuz gelsin de biraz beklenir :D

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
sorunun ramlerde olduğunu düşünüyorum tek ram çalıştırdım açılışta bi sıkıntı olmadı ve biosta 6400mhz ayarlıymış işlemci o kadar hızı desteklemediğinden sıkıntı çıkıyor olabilir bu sefer çift ram takınca hiç görüntü alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramlerden yapıyor tek ram taktım açıldı düzgün
biostan ram hızını outo aldım xmp profili açık expo kapalı
çift ram takınca görüntü alamıyorum bu sefer

bellekler biosta 6400 olarak kayıtlıymış galiba reset atarken bellek hızını değiştiriyordu şimdi outoya aldım ama çift ram açamıyorum tek ram ile düzgün çalışıyor

tek ram ile çalıştı fakat şimdi çift ram açılmıyor görüntü alamıyorum
Şimdi sorun ekran kartında bappa nerdengorsem tanırım, ekran kartının lehimlerini yenile, iade et, garantiye gönder diyen tatli su baliklarinin kafasına kafasına vuracaksın var ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
Merhaba arkadaşlar geçen hafta sıfır sistem topladım ve kurulumunu yaptım kendim
Açılış ekranında anakart gözüktüğü zaman karıncalanma oluyor ve bilgisayar kendine 2 3 kere restart atıyor sonrasında girebiliyorum açıldıktan sonra bi sıkıntı olmuyor oyun oynayıp yükte testleri yapabiliyorum temiz kurulum yapmadan kendi eski sistemimin olduğu ssdmi taktım ondan olduğunu düşündüm başta eski sistemim intel i7 8750h gtx 1060
Acaba donanımsal bi uyumsuzluk mu var hdmi kablosundan display porta geçtim düzelmedi kendi kendine restart atıp duruyor bilgisayar
Sistemim bilgisi şu şekilde
Amd 7500f
COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14
Sapphire 9070xt pure
Xpg 2x16 cl32 6400 mhz
Mld 500 1tb
kral bios güncelle ekran kartını monitöre dp kablosu bağla sonra da hd kablosu ile dene bakalım ikisinde de yapacak mı

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Şimdi sorun ekran kartında bappa nerdengorsem tanırım, ekran kartının lehimlerini yenile, iade et, garantiye gönder diyen tatli su baliklarinin kafasına kafasına vuracaksın var ya.
Çok yargısız infaz direkt ekran kartına atmak yabancı forumlarda da burdaki bilgiler ışığında artefact on startup diye arattığımda olayın boottan önce olmasından dolayı dram arızası olması daha muhtemel geldi bana da

kral bios güncelle ekran kartını monitöre dp kablosu bağla sonra da hd kablosu ile dene bakalım ikisinde de yapacak mı
Yapıyodu ikisinde de

Ama bende de suç var konu ismini bilerek görülsün diye 9070xt arıza yazdım ondan ekran kartı diye atlamış olabilirler
Açılış ekranında karıncalanma yazınca 3 4 saat yüzüne bakan olmadı konunun 🥲☠️🤡🤘👨‍🦽➡️🫠

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Murat Cemal
Çok yargısız infaz direkt ekran kartına atmak yabancı forumlarda da burdaki bilgiler ışığında artefact on startup diye arattığımda olayın boottan önce olmasından dolayı dram arızası olması daha muhtemel geldi bana da

Yapıyodu ikisinde de

Ama bende de suç var konu ismini bilerek görülsün diye 9070xt arıza yazdım ondan ekran kartı diye atlamış olabilirler
Açılış ekranında karıncalanma yazınca 3 4 saat yüzüne bakan olmadı konunun 🥲☠️🤡🤘👨‍🦽➡️🫠
ramlerin sarı kısmını "siyah faber silgi tavsiyemdir" silgi ile silin geri takın. biosu sıfırlayın. 6000mhz ve üzeri frekanslarda amd'nin 7000 8000 serisi işlemcilerinde hep model farketmeksizin sorun çıkarıyordu. expo 2 profili varsa onunla deneyin

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
ramlerin sarı kısmını "siyah faber silgi tavsiyemdir" silgi ile silin geri takın. biosu sıfırlayın. 6000mhz ve üzeri frekanslarda amd'nin 7000 8000 serisi işlemcilerinde hep model farketmeksizin sorun çıkarıyordu. expo 2 profili varsa onunla deneyin
Hocam iade ettim ramin birinden hiç görüntü alamıyordum denedik her şeyi 2 ramden anca xmp profili açınca görüntü alabiliyordum default ya da expo açıkken vermedi görüntü iade ettim ben de

dual ram olduğu içindir ikisi birlikte değiştirilir sorunsuz gelsin de biraz beklenir :D
Dual ram değil bence seri numaraları çok farklıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,213
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom