Neler Yeni

Yardım 9070 XT arıza

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut
Furmarkta test yaptım gpuya bir de burnerla cpu testi yaptım ram için occt kullanabilir miyim
occt kullanabilirsin asıl cevabı orda alırsın uygulama tüm çekirdeklerini sömürerek yük veriyor ben psumun arızalı olduğunu onda buldum yüke sokuyorum 1 dakka olmadan kapanıyor sistem yükte duramıyordu

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
hiç bir parça tam oturmazsa da sistem açılmaz adama saçma sapan şeyler yazmayın oturmayan parça sistemi açar mı? siz arabanın kontağına anahtarı tam sokmadan sistemi ateşleyebiliyor musunuz?? dediğimi yap sorunu bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapma dostum psunu zarar verirsin bu bir, ekran kartının olacak hali ya da iade edilecek hali varsa da yakarsın edemezsin zorlama. eski ekran kartını taktığında böyle bir şey oluyor mu?
Ben bişiy yapmıyorum kendi kendine açılıyor bilgisayar

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut
Furmarkta test yaptım gpuya bir de burnerla cpu testi yaptım ram için occt kullanabilir miyim

Sabah deniyeceğim işten çıkınca şu an çalışıyorum maalesef
sen oturmayan parça yazılarını boşver öyle bir şey yok :) kafanı karıştırmasınlar dediklerimi yap soruna ulaşırsın şimdi direkt iade et ekran kartını demek yanlış olur o yüzden dene her şeyi öyle yaz tekrardan

Ben bişiy yapmıyorum kendi kendine açılıyor bilgisayar
ilk defa am5 topluyorsan kabloları yanlış takma ihtimalin bile var diyeyim :) occt testinden sonra belli olur

eski ekran kartını takıp denedin mi sistem açılıyor mu zorlanmadan

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
sen oturmayan parça yazılarını boşver öyle bir şey yok :) kafanı karıştırmasınlar dediklerimi yap soruna ulaşırsın şimdi direkt iade et ekran kartını demek yanlış olur o yüzden dene her şeyi öyle yaz tekrardan
Ürünler gayet sağlam gelmişti kargoyla almama rağmen endişelendiriyordu bi yerde patlak vermiş olabilir

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,600
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Dediğin gibi babanın ekran kartıyla dene. Sistem normal çalışıyorsa Direkt yeni aldığın kartı paketle iade yap.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut
Ürünler gayet sağlam gelmişti kargoyla almama rağmen endişelendiriyordu bi yerde patlak vermiş olabilir
dostum kart yeni üretim hatası olması çok muhtemel bir şey o yüzden gerek yok iade edersin senden kıymetli değil daha iyileri de gelir kafanı yorma

NanyaRevB

80+ Bronze
İstanbuldaysanız kendi kasam ile görüntü alıp bilgi verebilirim. 9070 XT ile ben de sorun yok. Şayet gene aynı görüntüyü alırsak VRAM arızası mevcuttur.

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
İstanbuldaysanız kendi kasam ile görüntü alıp bilgi verebilirim. 9070 XT ile ben de sorun yok. Şayet gene aynı görüntüyü alırsak VRAM arızası mevcuttur.
Çankırıdayım maalesef hocam köy gibi bi yer burası

NanyaRevB

80+ Bronze

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
En mantıklı seçenek ekran kartını garantiye göndermek.
Sorunun ekran kartından olup olmadığını öğrenmem lazım önce forumda söylenilenleri tek tek yapıcam ama ekran kartını deneyebileceğim sistemim ddr3 pcie 3.0 kullanıtodur büyük ihtimalle

NanyaRevB

80+ Bronze
Sorunun ekran kartından olup olmadığını öğrenmem lazım önce forumda söylenilenleri tek tek yapıcam ama ekran kartını deneyebileceğim sistemim ddr3 pcie 3.0 kullanıtodur büyük ihtimalle
İşlemciniz 7500f olmasa on board üzerinden görüntü alın diyecektim. Bu hatayı en iyi vram testinde anlarsınız. Google üzerinden kaynak bulabilirsiniz. Vram testi size net sonuç verir.

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
İşlemciniz 7500f olmasa on board üzerinden görüntü alın diyecektim. Bu hatayı en iyi vram testinde anlarsınız. Google üzerinden kaynak bulabilirsiniz. Vram testi size net sonuç verir.
Şu an işyerinde aktif olarak çalışıyorum eğer önerebileceğiniz vram testi varsa linkini ekleyebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,213
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom