Neler Yeni

Yardım 9070 XT arıza

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,600
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ilk videodaki gibi ama sonradan düzeliyor sorun kullanabiliyorum bi sıkıntı çıkmıyor sadece açılış ekranında yapıyor bunu
Gtx 1060 var dedin. Onu sisteme bağla dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çıkmazsa koştur kartın iadesine

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı

Sorun Lehimlerin kalitesizliği
Çözüm lehimleri yenilemek vram ve gpu çekirdek temassızlığını gidermek

anakartını çok ucuz bir ekran kartı alıp dene istersen
Babamın kullandığı rx580li ddr3 sistemim var ekran kartını ve anakartı değiştirerek test edebilirim temiz kurulum yaptıktan sonra

Gtx 1060 var dedin. Onu sisteme bağla dene

Sorun çıkmazsa koştur kartın iadesine
ESki sistemim laptop hocam mobil ekran kartı

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,600
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Babamın kullandığı rx580li ddr3 sistemim var ekran kartını ve anakartı değiştirerek test edebilirim temiz kurulum yaptıktan sonra
onca korsan sistem kurdum. Temiz kurulum farketmez kart normal görüntü vermeli herzaman

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Murat Cemal

ESki sistemim laptop hocam mobil ekran kartı
ekran kartını dikey olarak mı kullanıyorsunuz?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Murat Cemal
Hayır dikey ekran kartı kiti aldım ama beceremedik montajını ilerde güncellemeyi düşüniyordum
vakitlice gigabayte z370p bir anakart almıştım 2. elden. anakart çok kirliydi oksitlenmişti ve ilk işlemci montajını galiba tam olarak iyi yapamamıştım. o anakarttada bu tarz bir problem yaşamıştım ve yaptıklarım ramlerin sarı tarafını silgi ile temizlemek, işlemciyi söküp sokete tekrar oturtmak ve anakartı temizlemek olmuştu. ayrıca anakartın hdmı soketinide temizlemiştim.

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
vakitlice gigasbayte z370p bir anakart almıştım 2. elden. anakart çok kirliydi oksitlenmişti ve ilk işlemci montajını galiba tam olarak iyi yapamamıştım. o anakarttada bu tarz bir problem yaşamıştım ve yaptıklarım ramlerin sarı tarafını silgi ile temizlemek, işlemciyi söküp sokete tekrar oturtmak ve anakartı temizlemek olmuştu. ayrıca anakartın hdmı soketinide temizlemiştim.
Aldığım ürünler sıfır hocam ben de yapmalı mıyım

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Murat Cemal
Aldığım ürünler sıfır hocam ben de yapmalı mıyım
sorunun ilk açılışta olması bence bir yerde bir temassızlık olmasından, eğer kartta sorun olsaydı oyun oynarken vs de olurdu. ekran kartını başka sistemdede tekrar test et ve sistem montajını tekrar kontrol et bir yerde temassızlık yapan bir parça olabilir

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
onca korsan sistem kurdum. Temiz kurulum farketmez kart normal görüntü vermeli herzaman
Haklısınız işyerindeyim şu an yarın detaylı inceleyip bilgilendireceğim

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut
Merhaba arkadaşlar geçen hafta sıfır sistem topladım ve kurulumunu yaptım kendim
Açılış ekranında anakart gözüktüğü zaman karıncalanma oluyor ve bilgisayar kendine 2 3 kere restart atıyor sonrasında girebiliyorum açıldıktan sonra bi sıkıntı olmuyor oyun oynayıp yükte testleri yapabiliyorum temiz kurulum yapmadan kendi eski sistemimin olduğu ssdmi taktım ondan olduğunu düşündüm başta eski sistemim intel i7 8750h gtx 1060
Acaba donanımsal bi uyumsuzluk mu var hdmi kablosundan display porta geçtim düzelmedi kendi kendine restart atıp duruyor bilgisayar
Sistemim bilgisi şu şekilde
Amd 7500f
COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14
Sapphire 9070xt pure
Xpg 2x16 cl32 6400 mhz
Mld 500 1tb
nerde görsem tanırım VRAM lerinden biri şase yapıyor arkadaşlar ram mam yazmış da alakası yok ram sistemi açtırmaz bir kere, açılır gibi olur kasa kasaya elektri gelir 3 4 saniye sonra geri kapatır ram arızası değil, büyük ihtimalle ekran kartı brom

Haklısınız işyerindeyim şu an yarın detaylı inceleyip bilgilendireceğim
occt testinde tek tek tüm sistem parçalarını dene kardeşim yüke sok hepsini sorunu anlarsın yükte sistem kendini ya psu da iken kapatır ya da ekran kartında vram şasesi yaparsa bilgin olsun

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
nerde görsem tanırım VRAM lerinden biri şase yapıyor arkadaşlar ram mam yazmış da alakası yok ram sistemi açtırmaz bir kere, açılır gibi olur kasa kasaya elektri gelir 3 4 saniye sonra geri kapatır ram arızası değil, büyük ihtimalle ekran kartı brom
Aynen dediğin gibi oluyo sistem kendini 4 5 saniye sonra tekrar kapatıp açıyor 3 4 kere resetledikten sonra windowsu bootlayıp girebiliyorum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut

occt testinde tek tek tüm sistem parçalarını dene kardeşim yüke sok hepsini sorunu anlarsın yükte sistem kendini ya psu da iken kapatır ya da ekran kartında vram şasesi yaparsa bilgin olsun
hiç bir parça tam oturmazsa da sistem açılmaz adama saçma sapan şeyler yazmayın oturmayan parça sistemi açar mı? siz arabanın kontağına anahtarı tam sokmadan sistemi ateşleyebiliyor musunuz?? dediğimi yap sorunu bulursun

Aynen dediğin gibi oluyo sistem kendini 4 5 saniye sonra tekrar kapatıp açıyor 3 4 kere resetledikten sonra windowsu bootlayıp girebiliyorum
yapma dostum psunu zarar verirsin bu bir, ekran kartının olacak hali ya da iade edilecek hali varsa da yakarsın edemezsin zorlama. eski ekran kartını taktığında böyle bir şey oluyor mu?

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı

Furmarkta test yaptım gpuya bir de burnerla cpu testi yaptım ram için occt kullanabilir miyim

hiç bir parça tam oturmazsa da sistem açılmaz adama saçma sapan şeyler yazmayın oturmayan parça sistemi açar mı? siz arabanın kontağına anahtarı tam sokmadan sistemi ateşleyebiliyor musunuz?? dediğimi yap sorunu bulursun

yapma dostum psunu zarar verirsin bu bir, ekran kartının olacak hali ya da iade edilecek hali varsa da yakarsın edemezsin zorlama. eski ekran kartını taktığında böyle bir şey oluyor mu?
Sabah deniyeceğim işten çıkınca şu an çalışıyorum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,213
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom