Reddit veya diğer platformlarda insanların yaptığı testlerle karşılaştırma yaptığımda benim skorum düşük kalıyor. Neden olabilir?
baktıgın skorlar kac cozunurkukte
Reddit veya diğer platformlarda insanların yaptığı testlerle karşılaştırma yaptığımda benim skorum düşük kalıyor. Neden olabilir?
9070xt 240 watt mı cekıyor normalde
oyunlarda sorun var mı?
304 çekiyor, undervoltlu kullanıyorum.baktıgın skorlar kac cozunurkukte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
etkisi illaki vardırYok.
304 çekiyor, undervoltlu kullanıyorum.
Evet, WHQL sürümü kurulu.Varsa önceki ekran kartının driverı silip yeni driver kurulumunu gerçekleştirdiniz mi? Furmark ayarı msaa x8 x4 x2 gibi ayarlarınız açık mı?
Bu şekilde ayarlar.Varsa önceki ekran kartının driverı silip yeni driver kurulumunu gerçekleştirdiniz mi? Furmark ayarı msaa x8 x4 x2 gibi ayarlarınız açık mı?
furmark programında more settings kısmında msaa açık mı? yoksa 0 da mı? o doğrudan performansı etkiler.Evet, WHQL sürümü kurulu.
Bu şekilde ayarlar.
Kontrol edeyim.furmark programında more settings kısmında msaa açık mı? yoksa 0 da mı? o doğrudan performansı etkiler.
bir de andrenalin amd yazılımını varsayılan olarak programı öneririm ayrıca vsync (dikey senkrenizasyon) açık mı kapalı mı onu da kontrol edin. Açıksa kapatın
msaa x2 x4 veya x8 ise gerek yok 0'a ayarlayın demeyi unutmuşumfurmark programında more settings kısmında msaa açık mı? yoksa 0 da mı? o doğrudan performansı etkiler.
bir de andrenalin amd yazılımını varsayılan olarak programı öneririm ayrıca vsync (dikey senkrenizasyon) açık mı kapalı mı onu da kontrol edin. Açıksa kapatın
0'a ayarlıymış zaten.msaa x2 x4 veya x8 ise gerek yok 0'a ayarlayın demeyi unutmuşumbu testler 0 da yapılıyor.
Onu göremedim, gecikme önleme açık.furmark programında more settings kısmında msaa açık mı? yoksa 0 da mı? o doğrudan performansı etkiler.
undervoltu kaldırıp test edin tabii ki performans farkı olur.baktıgın skorlar kac cozunurkukte
195-200 arasi oldu fpsundervoltu kaldırıp test edin tabii ki performans farkı olur.