noldu reis 9070 mi aldın.sen var ya kralsın![]()
Xt sanıp aldın mı naptınsen var ya kralsın![]()
Xt sanıp aldın mı naptın
sabah vatan pc de aynı olayı yaptı bana demiştiniz niye bu kadar agrasifsin diye bu fiyata çöpdür bu ürünler gidin nvdia da ne bulursanız yapışın alın@asko56 fiyatlar yavaştan açıklanmaya başladı bugün galiba amd ve faiş fiyat söyleyenlere kötü kötü sözler söylerek geçireceğim :'(![]()
Şimdi almayacağım da 7800xt beni daha idare eder bir sonraki seriye düşünürüm ama alacak arkadaşlar için üzüldüm piyasa düşseydi millet rahat rahat kartlar alırdısabah vatan pc de aynı olayı yaptı bana demiştiniz niye bu kadar agrasifsin diye bu fiyata çöpdür bu ürünler gidin nvdia da ne bulursanız yapışın alın
hocam ben böyle bir hainlik görmedim amd karta kim 38k verir görülmüş iş degil saat 5 olsun bir ürünler tüm fiyatları görünsün ona göre sövmek daha mantıklı fiyat yanlış girilmiş vs olabilir bakacagız surda kaldı 3dkŞimdi almayacağım da 7800xt beni daha idare eder bir sonraki seriye düşünürüm ama alacak arkadaşlar için üzüldüm piyasa düşseydi millet rahat rahat kartlar alırdı
Hocam memnun musunuz 7800xt den sizde hangi modeli var? Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz?Şimdi almayacağım da 7800xt beni daha idare eder bir sonraki seriye düşünürüm ama alacak arkadaşlar için üzüldüm piyasa düşseydi millet rahat rahat kartlar alırdı
İmza da yazıyor asus tuf var 9700x işlemci gayet memnunum öncesinde 7500f ile kullandım ikisi de %100 besliyor darboğaz yapmıyorlar. Gayet memnunum. Biraz çok az da olsa coil whine var.Hocam memnun musunuz 7800xt den sizde hangi modeli var? Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz?