9070 xt ve anakart için rgbli kaliteli kablo ne almalıyım

Reaksiyon skoru
9
Gigabayt 9070xt için 24 pin rgb kablosu alacağım ama pin yerleri 90 derece olanlardan almam lazım kasa camı aksi taktirde kablolara değiyor ne almam lazım an şekilde anakart kablosuda

8x3 için ben lian li alırdım ama onda 90 derece ucu yok. Kendin bükebilirsin kablo toplama tokaları ile durur. Birde adaptör kullanabilirsin. AsiaHorse marka kablolalar vardı ama o da artık Türkiyeye satmıyor belki denk gelirsen o da olabilir. Lian Li'ler pahalı.

24 pin girişi için yine Lian Li veya AsiaHorse alırdım, yine adaptör ile açı verebilirsin.

Adaptörler;
GPU;

Anakart;

8x3 için ben lian li alırdım ama onda 90 derece ucu yok. Kendin bükebilirsin kablo toplama tokaları ile durur. Birde adaptör kullanabilirsin. AsiaHorse marka kablolalar vardı ama o da artık Türkiyeye satmıyor belki denk gelirsen o da olabilir. Lian Li'ler pahalı.

24 pin girişi için yine Lian Li veya AsiaHorse alırdım, yine adaptör ile açı verebilirsin.

Adaptörler;
GPU;

Anakart;
İlla ışık llmasınada gerek yok aslında düzenli dursada yeterli kablolar çok kötü görünüyor bende

Işıklı olup olmamasına göre önermedim hocam, ışıksız pek yok, olana da güvenmiyorum. Tuzlu olsun ama bir şey olmasın derdindeyim. Hatta kendiliğinden yoksa adaptörde kullanmayın derim araya ne kadar şey girerse bence o kadar tehlikeli🤣 amd de yanma olayı olmadı ama Nvdia da ne zaman yanma olsa aksesuar var.

Hocam bu attiklariniz tr de stoklarda hic yok hatta amazondada yok

Hocam benim suan kullandigim kablo zaten bunu benzeri sadece örgusuz hali ben daha güzel görünecek bisler istiyordum üstteki lianli cok guzel ama bulamadim hic bir herde
Üstte ki lian li strimer olarak geçiyor biraz pahalı değeceğini düşünmüyorum ama sen bilirsin tabi :)

Üstte ki lian li strimer olarak geçiyor biraz pahalı değeceğini düşünmüyorum ama sen bilirsin tabi :)

Bunlar benim karta olmuyorki 8x3 giris olacak daha uygun bir tavsiyen varsa. Neden olmasin

Bunlar benim karta olmuyorki 8x3 giris olacak daha uygun bir tavsiyen varsa. Neden olmasin
3x8 zor bulursun, GPU 2x8 var şu an iyice araştırmak lazım. Alacaksan dandik marka almazsan senin için iyi olur. Adı bu araştırmak lazım.
Lian li strimer plus 3x8 Pin v2

Böyle markalar var ama kaliteli mi değil mi hiç bir fikrim yok iyice araştırmak lazım.

Geri