en kısa sürede inşallahİnşallah inşallah sende inşallah en kısa sürede alırsın hakkımızda hayırlısı olsun
bunu az önce bir arkadaş daha attıda kasa dışında her konuda fikire açıcığım arcticin görünüşünü hoşuma gitmiyor işlemci tarafındaki biraz daha estetik taraflı olsun istiyorumSoğutucu olarak sırf performans istersen Arctic Liquid Freezer III ARGB al. Ayrıca kasa olarak şu modele bakmanı öneririm: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,802151718.html
arctic beyaz versiyonu fiyatı 7.500 gibi bir şey ne kadar iyi olsada hocam görüntü istediği için mantıksız onun haricinde kasayı da a31 den başka bir şey bakmıyorSoğutucu olarak sırf performans istersen Arctic Liquid Freezer III ARGB al. Ayrıca kasa olarak şu modele bakmanı öneririm: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,802151718.html
çiçek gibi sistem (direkt ana mesajı değerlendirerek yazıyorum bu yorumu) NZXT h6 flow kasa sanki daha iyi olur onun harici parçalar güzel gibi (ekipmanlardan çok anlamam pc bileşenlerini yorumladım) arcticin fiyatı uçtu lian li galahad 2 daha iyi olur gibi.
![]()
VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora V2 için SnappyFire 8K Dongle
Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.434,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ve bu kasaya beyaz sıvı soğutma önerisi güzel soğutur dediğiniz modelleri atabilirsiniz arctic 3 360mm var aslında aklıma ama ona 8k da vermek pek mantıklı gelmiyor zira işlemci üzerindeki görüntü biraz çirkin gözüküyor
Elimde hali hazırda rm750e gold psu var 9070xt 7800x3d ile bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum yaşatır derseniz eğer yazın beyaz bir psu veya enermax 1200w alacağım
bu parçaların hepsini estetik bir görüntü ve elimdeki parçaların garantilerini 0 lamak için yapıyorum hem güncel bir sistemim olacak garantisi bitmiş ürünlerimden kurtulmuş olacağım asıl maksat bu hemde yeni bir sistemim ve estetik duran bir görüntü elde edeceğim bundan sonraki yaz ise bütün fanları komple değiştireceğim bu parçalardan daha iyisi var daha uygun dediğiniz seçenekleri bekliyorum üstüne çıkmam şuan en imkansız durum
a31 den başka kasa yok benim içinarctic beyaz versiyonu fiyatı 7.500 gibi bir şey ne kadar iyi olsada hocam görüntü istediği için mantıksız onun haricinde kasayı da a31 den başka bir şey bakmıyor
evet başka öneri var mı pekiçiçek gibi sistem (direkt ana mesajı değerlendirerek yazıyorum bu yorumu) NZXT h6 flow kasa sanki daha iyi olur onun harici parçalar güzel gibi (ekipmanlardan çok anlamam pc bileşenlerini yorumladım) arcticin fiyatı uçtu lian li galahad 2 daha iyi olur gibi.
benim için yok parça kalitesi çok iyi.a31 den başka kasa yok benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet başka öneri var mı peki
biraz daha ekleyerek rtx 5070 ti almalısınız
![]()
VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora V2 için SnappyFire 8K Dongle
Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.434,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ve bu kasaya beyaz sıvı soğutma önerisi güzel soğutur dediğiniz modelleri atabilirsiniz arctic 3 360mm var aslında aklıma ama ona 8k da vermek pek mantıklı gelmiyor zira işlemci üzerindeki görüntü biraz çirkin gözüküyor
Elimde hali hazırda rm750e gold psu var 9070xt 7800x3d ile bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum yaşatır derseniz eğer yazın beyaz bir psu veya enermax 1200w alacağım
bu parçaların hepsini estetik bir görüntü ve elimdeki parçaların garantilerini 0 lamak için yapıyorum hem güncel bir sistemim olacak garantisi bitmiş ürünlerimden kurtulmuş olacağım asıl maksat bu hemde yeni bir sistemim ve estetik duran bir görüntü elde edeceğim bundan sonraki yaz ise bütün fanları komple değiştireceğim bu parçalardan daha iyisi var daha uygun dediğiniz seçenekleri bekliyorum üstüne çıkmam şuan en imkansız durum
nvidia tercihlerim arasında yer almıyor işlemci içinde 97000x mantıklı bir seçenek olabilir o kısım daha net belli değil zaten 2kda pek fark yokbiraz daha ekleyerek rtx 5070 ti almalısınız
işlemci olarak ben olsam r7 9700x seçerdim cyberpunk 2077 ve rdr2 oyunları hariç nerdeyse aynı perf. sergiliyor hatta r7 9700x bazı yerlerde geçiyor kısaca aralarında 1-2 fps fark oluyor ve fiyatı daha makul.
aradaki fiyat farkı 7500f ve 7600 gibi fakat birinin l3 önbelleği 96 mb diğerinin 32mbbiraz daha ekleyerek rtx 5070 ti almalısınız
işlemci olarak ben olsam r7 9700x seçerdim cyberpunk 2077 ve rdr2 oyunları hariç nerdeyse aynı perf. sergiliyor hatta r7 9700x bazı yerlerde geçiyor kısaca aralarında 1-2 fps fark oluyor ve fiyatı daha makul.
97000xnvidia tercihlerim arasında yer almıyor işlemci içinde 97000x mantıklı bir seçenek olabilir o kısım daha net belli değil zaten 2kda pek fark yok
EVET ADJKAJUKDJAKSDaradaki fiyat farkı 7500f ve 7600 gibi fakat birinin l3 önbelleği 96 mb diğerinin 32mbki bu önbellek farkı bile yeter işlemciyi almak için
ekran kartı ise asıl 9070xt seçmesi daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
97000x@jombo abi ufak el kayması
(siz aynı kişimisiniz)