9070xt 9700x termal test sonuçları

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

bakalım bende 100 üstünü bi deniyecem bu arada stabil olup olmadığını nasıl anlıyorsun fps değerlerinemi bakıyon yaksa ekranda bozulma olmasınamı
direk bunu uyguladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 dan başlayıp 5 5 azaltırsın. çöktüğünde problem var demektir.

bu şekilde yapmadıysan belki -85 değeri doğru olmayabilir.

direk bunu uyguladım.

60 dan başlayıp 5 5 azaltırsın. çöktüğünde problem var demektir.

bu şekilde yapmadıysan belki -85 değeri doğru olmayabilir.
hocam şuan videoyu izleyemiyeceğim ama bu çökmeyi bana anlatabilirmisiniz isterseniz dm den yazın isterseniz

hocam şuan videoyu izleyemiyeceğim ama bu çökmeyi bana anlatabilirmisiniz isterseniz dm den yazın
ekran siyah olup ses titriyor. düğmeden kapatıp açman gerekiyor. otomatik olarak varsayılan ayarlara dönüyor gpu, kalıcı bir sorun olmaz

ben akşam eve geçince tekrardan sıfırdan bir bakacağım, belki power limit ile ilgiliydi o sıkıntı

ekran siyah olup ses titriyor. düğmeden kapatıp açman gerekiyor. otomatik olarak varsayılan ayarlara dönüyor gpu, kalıcı bir sorun olmaz

ben akşam eve geçince tekrardan sıfırdan bir bakacağım, belki power limit ile ilgiliydi o sıkıntı
arkada furmark falan açıkken -145 aldım bir şey olmadı

ben gene uzun süre stress testi ve günlük kullanımda sorun yaratmayan ayarımla devam edeyim

ben gene uzun süre stress testi ve günlük kullanımda sorun yaratmayan ayarımla devam edeyim
Furmark bu testin yapılacağı son yer. Başka bir uygulama dene çöker o kart.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende imzadaki sistem ile takılıyorum. Önceden sölemiş olayım AMD kartları çok güzel kartlar ama yeri geldiğinde biraz uğraşmanızı istiyolar. Şuana kadar ben bi tane problem yaşamıştım oda baya basitti çözümü.

Birde adrenalin curve ayarlarının fotoğraflarını vs. Atabilirmisiniz. Benim çıkardığım undervolt değerlerinden ne kadar farklı merak ediyorum. Mesela ben 250w altı çekmeye başladığımda fpsden azar azar kayıp veriyordum.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende imzadaki sistem ile takılıyorum. Önceden sölemiş olayım AMD kartları çok güzel kartlar ama yeri geldiğinde biraz uğraşmanızı istiyolar. Şuana kadar ben bi tane problem yaşamıştım oda baya basitti çözümü.
ya amd sorunlu değilki basit ama kıl birtene sorun oluyor herkesde farklı oluyor mesela bende ctrl+r yapınca oyun açıkken adrenalin yazılımı yüzünden mouse kullanamıyorum ama çözümü basit adrenalin yazılımından oyun açarsam öyle bir şey olmuyor aşırı garip (sisteminiz çok güzelmiş maşşallah hocam güle güle kullanın)

ya amd sorunlu değilki basit ama kıl birtene sorun oluyor herkesde farklı oluyor mesela bende ctrl+r yapınca oyun açıkken adrenalin yazılımı yüzünden mouse kullanamıyorum ama çözümü basit adrenalin yazılımından oyun açarsam öyle bir şey olmuyor aşırı garip
Her zaman sorun çıkarmıyor zaten, hatta bilgisayar ile içli dışlı iseniz nvidia kadar stabil driverları ve performansı var. Ben sadece yeni driver geçtiğimde garip bi sorunla karşılaştım ama sorunu baya basitti hemen çözdüm. Birazcık kısaca nvidiaya kıyasla uğraşmanızı istiyor.

Her zaman sorun çıkarmıyor zaten, hatta bilgisayar ile içli dışlı iseniz nvidia kadar stabil driverları ve performansı var. Ben sadece yeni driver geçtiğimde garip bi sorunla karşılaştım ama sorunu baya basitti hemen çözdüm. Birazcık kısaca nvidiaya kıyasla uğraşmanızı istiyor.
nvidia 4000 serisi yeni çıkarken kullanıyordum 3060 vardı yazılımları cidden iyi ve sorunsuz ama en ufak oynamada ddu ile sil yükle yapmam gerekiyordu amd oynayabildiğin kadar oynayabiliyon

nvidia 4000 serisi yeni çıkarken kullanıyordum 3060 vardı yazılımları cidden iyi ve sorunsuz ama en ufak oynamada ddu ile sil yükle yapmam gerekiyordu amd oynayabildiğin kadar oynayabiliyon
videodaki programla bir dene istersen. orada da -145 leri görebiliyorsan en kaliteli silikon sana geldi herhalde

Birde adrenalin curve ayarlarının fotoğraflarını vs. Atabilirmisiniz. Benim çıkardığım undervolt değerlerinden ne kadar farklı merak ediyorum. Mesela ben 250w altı çekmeye başladığımda fpsden azar azar kayıp veriyordum.
Birde hocam sıkıntı olmazsa dediğim gibi undervolt ayarlarınızı atabilirmisiniz. Kendim undervolt rehberi yapmıştım 200w ile stabil kalabiliyorsa bir tekrardan gözden geçirip düzenleyeceğim.

Geri