hocam 35k ya görmüştüm bir sitede nitro+ yerine pure da tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar bu modelin Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB GDDR6 256Bit Gaming OC daha uygun fiyatlı olanı olanı varmı 37.999ne bekleyelim mi düşer mi fiyatlar acaba
Bekleyelimmi ozmanNormalde türk piyasasında bu model 30 altı olmalı ama stocklar otururmu oturmaz mı hala net değil
nitro+ 'sın 30 altı olması imkansız da 37-38k da çok fazla max 34-35 olmalı.Normalde türk piyasasında bu model 30 altı olmalı ama stocklar otururmu oturmaz mı hala net değil
Valla durumlar karışıkBekleyelimmi ozman
Hocam 700$ kartnitro+ 'sın 30 altı olması imkansız da 37-38k da çok fazla max 34-35 olmalı.
hocam onlara 700 bize 900 satıcıları biliyorsunuzValla durumlar karışıkavrupada da stock sorunu var ve düzelicek mi yoksa msrp fiyatı düşük olan kartları piyasaya sürmeyi bırakacaklar mı belli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 700$ kart
Ya bence sorun o değil yeterli kart olsun bizde de 800$ altına düşer ama yeterli kart olacak mı onu kesin bilen varsa bize de söylesinhocam onlara 700 bize 900 satıcıları biliyorsunuz![]()
ben direkt nokta atışı attım zaten 33k diye ama olması gereken şudur pulse 27 - pure 30k - nitro 33k umarım bu fiyatları görürüz.Ya bence sorun o değil yeterli kart olsun bizde de 800$ altına düşer ama yeterli kart olacak mı onu kesin bilen varsa bize de söylesin![]()
Katılıyorum fiyatlaraben direkt notka atışı attım zatne 33k diye ama olması gereek şudur pulse 27 - pure 30k - nitro 33k
3k fark varsa nitro+ alinir bencehocam 35k ya görmüştüm bir sitede nitro+ yerine pure da tercih edebilirsiniz.
aynı fikirdeyim ama eğer bütçe kısıtlıysa o 3k ile farklı yerlere yatırım yapılabilir.3k fark varsa nitro+ alinir bence
olabilir ama zaten ekran kartinda bu fiyatlara cikan adam 3k ile cok bisey yapamaz bence en iyi ihtimalle islemci yukseltile biliraynı fikirdeyim ama eğer bütçe kısıtlıysa o 3k ile farklı yerlere yatırım yapılabilir.