Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,998
- Bütçe
- 10000
9070XT için kasa ve PSU önerisi. Bütçe 10 bin TL
@yusuf7878
@yusuf7878
Bunları gözün kapalı alabilirsin diyorsan fiyat farkı çok mühim değil hocam, teşekkürler öneri için.
NZXT H6 FLOW RGB BEYAZ 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT H6 FLOW RGB BEYAZ 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu ikili biraz bütçeyi aşıyor. Anakart M-ATX ise buna bakabilirsin:
![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınabilir. Yalnız enermax'ı alırsan şu rehbere bak:Bunları gözün kapalı alabilirsin diyorsan fiyat farkı çok mühim değil hocam, teşekkürler öneri için.
yusuf arkadaşın önerdikleri güzel profilime mesaj yazmıştın toplamak için cuma gününü bekliyorum yoksa direkt önerirdim eğer acele varsa önereyim yine.9070XT için kasa ve PSU önerisi. Bütçe 10 bin TL
@yusuf7878
valla yazın bitmesini bekledim artık ne kadar erken o kadar iyiyusuf arkadaşın önerdikleri güzel profilime mesaj yazmıştın toplamak için cuma gününü bekliyorum yoksa direkt önerirdim eğer acele varsa önereyim yine.
vallahi hocam o kadar beklemişsin 4 gün daha bekle indirimde güzel bir sistem veya ekran kartı düşerse 4-5k ucuza alırsınvalla yazın bitmesini bekledim artık ne kadar erken o kadar iyi
lakin çok fark edecekse 4 gün daha beklerim![]()
O fiyata kötü. Özellikle filtrelemede kullanılan kapasitörler kalitesiz.@yusuf7878 hocam lian li edge 850w gold 6000e iyi mi
kötü mü normalde 8900e satılıyorO fiyata kötü. Özellikle filtrelemede kullanılan kapasitörler kalitesiz.
indirimde diye almıştımO fiyata kötü. Özellikle filtrelemede kullanılan kapasitörler kalitesiz.
Kötü değil. Fakat o fiyatta olsa bile pek hak etmiyor.kötü mü normalde 8900e satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirimde diye almıştım
vallahi hocam o kadar beklemişsin 4 gün daha bekle indirimde güzel bir sistem veya ekran kartı düşerse 4-5k ucuza alırsın![]()
gizli amd fanboyu AMD şişesi var