Çözüldü✓ 9070xt iş ve okul için yeterli olur mu?

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
158
Bütçe
50000
Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hem oyun hem de okul için iyi bir sistem satın almak istiyorum. Normalde 5070 sistem toplayacaktım ama az fiyat farkıyla 9070xtnin performansının daha iyi olduğunu öğrendim. Okul ve iş için de 9070xt bana yeterli olur mu? Cuda çekirdeklerine ara ara ihtiyacım olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hem oyun hem de okul için iyi bir sistem satın almak istiyorum. Normalde 5070 sistem toplayacaktım ama az fiyat farkıyla 9070xtnin performansının daha iyi olduğunu öğrendim. Okul ve iş için de 9070xt bana yeterli olur mu? Cuda çekirdeklerine ara ara ihtiyacım olur diye düşünüyorum.
Profesyonel işler için AMD berbat, özellikle AI tarafında çoğu uygulama Cuda tabanlı. İş odaklı ise 5070 al geç yani.

cuda için amd kart alınmaz. 5070 daha mantıklı olur

fiyat farkına bir şey diyemem ama performans olarak 5070 ti daha iyi

Bütçeyi çok aşıyor hocam. 70k’dan başlıyor 5070tilar
1756239082642.webp

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
kırmızılar özelleştirme yapılmış olanlar

Ben sanırım 5070’den devam ya. Bir de şunu sorayım acaba çok ihtiyacım olur mu cuda çekirdeklerine? O kadar ağır bir program kullanır mıyım bilmiyorum. Eğer 9070xt idare edecekse onu alayım.
İş konusunda NVIDIA çok daha iyi ancak 9070XT 5070 i haşat eder oyun konusunda. Uzun yıllar da götürür

Geri