boykot site hangisi ben bilmiyorum ipucu verebilir misinmaglum boykot sitede 33 e kadar düşmüştü red devil alınabilitesi var ama göze çarpan powercooler helhound da gayet güzel sinerjide var 33 bin bandına iyi performans sakın pulse almayın baya kötü
boykot site hangisi ben bilmiyorum ipucu verebilir misin![]()
hmm haberim yoktu yaİNCEHESAP İSMİ FORUMDA YASAKLANSIN , İNCEHESAP LİNKLERİ ENGELLENSİN SİNERJİYE YAPILAN TARİFE AYNEN UYGULANSIN
SEBEP
İNSANLARA 1 TL ÜRÜN VERİCEGİZ DEYİP SAAT 00.00 DA İNSANLARI MAGDUR EDİP 30 DK BANT DARALTMASI UYGULAYAN SİTEYİ BOZAN SONRA ÜRÜN 1000 TL YE ÇIKINCA SANİYESİNDE HİÇBİR PROBLEM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPILABİLEN SİTEYE DÖNMESİ KOMEDİDİR ARTIK DA FORUM SAKİNLERİ OLARAK BU SİTEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ
SEBEP 2
BOTÇU VS İNSANLARIN SİTEYE GİRİP İNSANLARIN HAKINI YEMESİNİ ENGELLEMEYEN REKLAM BASIP SİTEYİ BOZAN FİRMANIN DA FORUM DA YERİ YOK
Boykot
@Abdullah Hacıgül
- asko56
- Cevaplar: 78
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
bana kalırsa prime daha f/p gibi bu sıcaklık değerleriyle hemde pure a göre daha ucuz. vram sıcaklığında 1. sırada çok garip şekildebenide baya şaşırttı pulse rezalet ama pure çok o/p
hangisi ucuzsa yapıştırılabilirbana kalırsa prime daha f/p gibi bu sıcaklık değerleriyle hemde pure a göre daha ucuz
hangisi ucuzsa yapıştırılabilirözellikle beyaz sistemler için bu değerler çok tatlı olmuş
![]()
beyaz olarak evet çok mantıklıhaklısın ama beyaz sistem toplayanlar için bu kalitede mal gayet iyi
Ben sapphire pure görünce üstünde tuf görünce daha üstüne bakmamıştım xfx'eee baaak afedersiniz çüşsapphire pure performansı şaşırttı f/p gayet iyi
Ben sapphire pure görünce üstünde tuf görünce daha üstüne bakmamıştım xfx'eee baaak afedersiniz çüşbravo gerçekten xfx'i tebrik ederim hiç beklemiyordum.
![]()
![]()
Benim pulse;
HW IN SON VİDEOSU İLE 9070XT LERİN SICAKLIK,SES VE UFAK OYUN TESTİ DEGERLERİ
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle