9070xt marka model öneri

Hocam hangisinin görüntüsü hoşuna gidiyorsa alabilirsin. Bana göre ikiside denk anakartlar. Asus seven TUFU, MSI seven Tomahawkı alabilir. İkiside çok sağlam anakartlar yani. Drop spike falan ben yaşayan görmedim ama MSI almak istiyorsan al drop falan dediğin şeyler olursa iade edebilirsin 15 gün içerisinde.
Drop dediği lan yani internet drop iade işleri uğraşmak istemiyorum biliyormusun o yüzden sordum :/
Post automatically merged:

Erimesinden korkuyorum :(

9070xt için öneri istiyorum soğutması iyi kronik sorunu az varsa rgbli ama olmasada olur distribütör garantili yani herkesin istediği şeyi istiyorum şimdiden teşekkürler
Sapphire pulse alabilirsin hem fiyatı güzel hem tepe modeller ile kapışıyor.

Hocam anakarttan anlıyorsanız size bir şey sorucam ASUS TUF Gaming B850-Plus WiFi ile B850 Tomahawk MAX arasında kaldım groka sordum msida lan drop spike çok oluyor diyorlar ama bizim forumlara baktığımda almayan herkes msiyi övüyor sizce hangisini bakmaliyim ikiside 14faz 80amper ikiside istediğimi karşılıyor fakat bu lan drop işi beni korkuttu özellikle reddite çok var
bende 7800x3d 9070xt var , MSİ B650A PRO aldım herhangi bir sorun yaşamadım sorunsuz çalışıyor. modelden modele sıkıntılar olabilir illa ki

Drop dediği lan yani internet drop iade işleri uğraşmak istemiyorum biliyormusun o yüzden sordum :/
Post automatically merged:

Erimesinden korkuyorum :(
o zaman ikinci elde temiz 35 kya aorus var geri kalan paraya bir zurna yersin benim için

Hocam anakarttan anlıyorsanız size bir şey sorucam ASUS TUF Gaming B850-Plus WiFi ile B850 Tomahawk MAX arasında kaldım groka sordum msida lan drop spike çok oluyor diyorlar ama bizim forumlara baktığımda almayan herkes msiyi övüyor sizce hangisini bakmaliyim ikiside 14faz 80amper ikiside istediğimi karşılıyor fakat bu lan drop işi beni korkuttu özellikle reddite çok var
Şunu alırdım o fiyata. Gaming gecesinde 13K ya düşebiliyor

TUF B850-Plus alınmaz bu fiyata B850 Tomahawk daha iyi tercih olur yada X870 Aorus

Tepe model boş iş hocam. Sapphire'e AMD nin EVGA sı diye boşuna demiyorlar. Sapphire'in garantisi müşteri hizmetleri cidden üst seviye. Gelelim kartlara Sapphire'in giriş seviyesi diye nitelendirdiği Pulse modeli aşırı serin ve sessiz bir çalışan model lakin yakın zamanda bi ufak zam yedi.
56-59 derece max çalışma aralığı 60 hiç görmedim çok serin hafif bir uv ile daha da güzel oluyor fiyat performans arayanlar için güzel bir seçenek ben 2 ay önce 33 bine aldım 9 taksit ile

Geri