beyaz mı toplayacaksın yoksa siyah mı ?9070XT ekran kartlı PC toplayacağım bütçem geniş kaliteli parçalar toplamak istiyorum tavsiye verirmisiniz
80-90 lazımBeyaz toplamayı düşünüyorum
biraz bekleyin hocam bu arada kullanım amacı nedir sisteminBeyaz toplamayı düşünüyorum
işlemciBeyaz toplamayı düşünüyorum
Oyun oynamak için kullanacağımbiraz bekleyin hocam bu arada kullanım amacı nedir sistemin
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci
ekran kartı
![]()
ASROCK Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 RGB 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-RX9070XT SL 16G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Asrock Marka ASROCK Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 RGB 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-RX9070XT SL 16G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
anakart
ram
SSD
kasa
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU
işlemci soğutucu
https://www.si nerji.gen.tr/corsair-icue-h150i-rgb-elite-white-360-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-52300?srsltid=AfmBOoqKnasKpyrVushUrNumItzdSoKQHFTxcMq9b0O1Z_AbWPVOjgC3
sistem bu hâliyle 92.592 lira tutuyor
attığım sistem komple beyaz bir sistem daha beyazını bulamadımOyun oynamak için kullanacağım
80-90 lazım
![]()
Thermalright Frozen Edge 360 White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve TL-B12W yüksek statik basınçlı fanları eşleştiren geniş yüzey alanlı bir radyatör ile. Thermalright FROZEN EDGE AIO sıvı soğutucu, CPU’…www.gaming.gen.tr
hocam bence kasaya bu kadar gerek vermeye gerek var mı bilemedim dk431 wihte işi görür argb fan ve tavandan 360 destekli buradan tasarruf edip ana parçalara yatırım yapılaiblir psu beyaz olmasına gerek yok gibi zaten gözükmeyecek fsp vita tercih edinbiraz bekleyin hocam bu arada kullanım amacı nedir sistemin
işlemci
ekran kartı
![]()
ASROCK Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 RGB 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-RX9070XT SL 16G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Asrock Marka ASROCK Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 RGB 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-RX9070XT SL 16G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
anakart
ram
SSD
kasa
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU
işlemci soğutucu
https://www.si nerji.gen.tr/corsair-icue-h150i-rgb-elite-white-360-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-52300?srsltid=AfmBOoqKnasKpyrVushUrNumItzdSoKQHFTxcMq9b0O1Z_AbWPVOjgC3
sistem bu hâliyle 92.592 lira tutuyor
hocam haklısınız fakat bu kadar para veriliyor ve güzel olmasını da ister insan kasa hava akışı olarak iyi bir kasa 360mm desteği de var radyatörü 30mm altı olsun yeter ve ana parçalar da gayet yeterli neden gülücük attınız anlamadımhocam bence kasaya bu kadar gerek vermeye gerek var mı bilemedim dk431 wihte işi görür argb fan ve tavandan 360 destekli buradan tasarruf edip ana parçalara yatırım yapılaiblir psu beyaz olmasına gerek yok gibi zaten gözükmeyecek fsp vita tercih edin
Beyaz sistem topladım tek eksiğim sıvı soğutma kaldı sizce bu bahsettiğiniz iş görür mü yoksa 5500 civarına beyaz arctic 3 mü alayım hocam80-90 lazım
![]()
Thermalright Frozen Edge 360 White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve TL-B12W yüksek statik basınçlı fanları eşleştiren geniş yüzey alanlı bir radyatör ile. Thermalright FROZEN EDGE AIO sıvı soğutucu, CPU’…www.gaming.gen.tr
Beyaz sistem topladım tek eksiğim sıvı soğutma kaldı sizce bu bahsettiğiniz iş görür mü yoksa 5500 civarına beyaz arctic 3 mü alayım hocam
daha beyazını bulamadıma attım hocam yanlış anladıysanızhocam haklısınız fakat bu kadar para veriliyor ve güzel olmasını da ister insan kasa hava akışı olarak iyi bir kasa 360mm desteği de var radyatörü 30mm altı olsun yeter ve ana parçalar da gayet yeterli neden gülücük attınız anlamadım![]()
thermalright güzel marka ama arctic diyede bir gerçek var bu ürün iş görür ama rgb değil sanırım rgb şartı varsaBeyaz sistem topladım tek eksiğim sıvı soğutma kaldı sizce bu bahsettiğiniz iş görür mü yoksa 5500 civarına beyaz arctic 3 mü alayım hocam
ha kusura bakmayın ben yanlış anlamışım onu yazdığımı bile unutmuşumdaha beyazını bulamadıma attım hocam yanlış anladıysanız
thermalright güzel marka ama arctic diyede bir gerçek var bu ürün iş görür ama rgb değil sanırım rgb şartı varsa