Neler Yeni

9070xt stok bilgisi ve kargo süreci hakkında

Hesher1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ata
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz gibi 9070xt geçen hafta satışa sunuldu bende 6 Mart'ta ürünü itopya sitesinden almak gibi bir hataya düştüm. Ürünü alırken sitede göremedim ama sanırım parayı peşin alıp ön sipariş alıyorlar. İtopya sitesinden ya da Asus prime oc modelini satın alıp eline ulaşan, kargolanan bir kişi bile var mıdır?
Gaming gen sitesinde ön sipariş olduğu bilgisi var ancak itopyada böyle bir bilgi yok.
Teşekkürler.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz gibi 9070xt geçen hafta satışa sunuldu bende 6 Mart'ta ürünü itopya sitesinden almak gibi bir hataya düştüm. Ürünü alırken sitede göremedim ama sanırım parayı peşin alıp ön sipariş alıyorlar. İtopya sitesinden ya da Asus prime oc modelini satın alıp eline ulaşan, kargolanan bir kişi bile var mıdır?
Gaming gen sitesinde ön sipariş olduğu bilgisi var ancak itopyada böyle bir bilgi yok.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Arnold
Ben mağazasından aldım (gigabyte) çat diye verdiler ama mağazalarda hiç asus modeli ile karşılaşmadım. Büyük ihtimalle depodan gönderiyorlardır, bu hafta içinde eline ulaşacağını tahmin ediyorum.

Hesher1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben mağazasından aldım (gigabyte) çat diye verdiler ama mağazalarda hiç asus modeli ile karşılaşmadım. Büyük ihtimalle depodan gönderiyorlardır, bu hafta içinde eline ulaşacağını tahmin ediyorum.
2 gündür konuştuğumda sistemim bozuk diyorlar. Başka firma olsa İstanbul içi olduğu için çoktan ulaşmıştı. En azından alan eden varsa buraya yazsın da bileyim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,110
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom