Neler Yeni

9070xt ve 7800x3d li hazır sistem önerisi

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
Hocam powercolor kartın soru. Yaratacağını sanmıyorum fakat özelleştirmeler linkte gözükmez ekran görüntüsü atın isterseniz tavsiyemde 9700x seçin kasa 360 sıvı soğutma destekliyor dışardan 3000tl bandında olan enermax sıvı soğutucu alınabilir ya da phantom spirit hava soğutucuda alınabilir
hocam msi b650 gaming plus wifi ile 7800x3d uyumlu olur mu? yoksa daha üst seviye anakart mı takayım?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam msi b650 gaming plus wifi ile 7800x3d uyumlu olur mu? yoksa daha üst seviye anakart mı takayım?
uyumludur hocam b650 m p seçeneği varsa o da seçilebilir ama bütçe varsa gaming plus yapıştırın derim

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
uyumludur hocam b650 m p seçeneği varsa o da seçilebilir ama bütçe varsa gaming plus yapıştırın derim
hocam pekii bu msi anakartın wifi performansı nasıl, iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ynsemreuzun son olarak böyle yaptım sistemi, oyunları zaten 2k da oynayacağım için 7800x3d ile arasında fark olmaz, monitörde 240hz zaten.

Ekler

• Screenshot_20250326_190724_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20250326_190724_com.opera.browser.jpg
    442.4 KB · Hit: 11
Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam o kadar detaylı bilmiyorum ama wifi standarttır yani herhalde benzer anakartlarda

@ynsemreuzun son olarak böyle yaptım sistemi, oyunları zaten 2k da oynayacağım için 7800x3d ile arasında fark olmaz, monitörde 240hz zaten.
evet hocam bence oyun oynanacaksa x870 e gerek yok b650 m a wifi yeterli güzelde bir anakart soğutucu blokları var bana kasa yükseltmesi gereksiz geldi zaten psu kalilteli seçilmiş kasa yükseltmeyin ışıkları değiştirme ve tavandan 360 sıvı soğutma desteği bu kasada da var galiba anladığım kadarıyla dışardan dediğim gibi sıvı soğutma alacaksınız çünkü bu soğutucunun çok verimli olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
hocam o kadar detaylı bilmiyorum ama wifi standarttır yani herhalde benzer anakartlarda

evet hocam bence oyun oynanacaksa x870 e gerek yok b650 m a wifi yeterli güzelde bir anakart soğutucu blokları var bana kasa yükseltmesi gereksiz geldi zaten psu kalilteli seçilmiş kasa yükseltmeyin ışıkları değiştirme ve tavandan 360 sıvı soğutma desteği bu kasada da var galiba anladığım kadarıyla dışardan dediğim gibi sıvı soğutma alacaksınız çünkü bu soğutucunun çok verimli olacağını sanmıyorum
hocam gamepower ürünlere sıcak bakmıyorum.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam gamepower ürünlere sıcak bakmıyorum.
anladım hocam ama bu kasa hani sorun yaratacak bir parça değil ki psu ile de gelmiyor tek başına kasa sadece hava çeker hava çıkarır yani başka işlevi yok :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
efe araci
Hocam powercolor kartın soru. Yaratacağını sanmıyorum fakat özelleştirmeler linkte gözükmez ekran görüntüsü atın isterseniz tavsiyemde 9700x seçin kasa 360 sıvı soğutma destekliyor dışardan 3000tl bandında olan enermax sıvı soğutucu alınabilir ya da phantom spirit hava soğutucuda alınabilir
hocam bilgilendirme olsun diye söylüyorum özelleştirdikten sonra link atarsa biz linke girdiğimizde özelleştirmeli olarak geliyor pc :D ve bu özelleştirmeler ile alabilirsin evet.
powercolor kartlar iyidir.
bu hazır sistemi şu şekilde özelleştirdim, nasıl?

birde powercolor kartlar iyi midir?

hocam aslında şu sistem baya uygunmuş özelleştirmeler yapılabilir
aynen öyle özelleştirmeler yapılarak alınırmış gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,690
Üyeler
170,905
Son üye
Rikka2
Top Bottom