evet hocam bence oyun oynanacaksa x870 e gerek yok b650 m a wifi yeterli güzelde bir anakart soğutucu blokları var bana kasa yükseltmesi gereksiz geldi zaten psu kalilteli seçilmiş kasa yükseltmeyin ışıkları değiştirme ve tavandan 360 sıvı soğutma desteği bu kasada da var galiba anladığım kadarıyla dışardan dediğim gibi sıvı soğutma alacaksınız çünkü bu soğutucunun çok verimli olacağını sanmıyorum
hocam o kadar detaylı bilmiyorum ama wifi standarttır yani herhalde benzer anakartlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam bence oyun oynanacaksa x870 e gerek yok b650 m a wifi yeterli güzelde bir anakart soğutucu blokları var bana kasa yükseltmesi gereksiz geldi zaten psu kalilteli seçilmiş kasa yükseltmeyin ışıkları değiştirme ve tavandan 360 sıvı soğutma desteği bu kasada da var galiba anladığım kadarıyla dışardan dediğim gibi sıvı soğutma alacaksınız çünkü bu soğutucunun çok verimli olacağını sanmıyorum
anladım hocam ama bu kasa hani sorun yaratacak bir parça değil ki psu ile de gelmiyor tek başına kasa sadece hava çeker hava çıkarır yani başka işlevi yok
hocam bilgilendirme olsun diye söylüyorum özelleştirdikten sonra link atarsa biz linke girdiğimizde özelleştirmeli olarak geliyor pc ve bu özelleştirmeler ile alabilirsin evet.
powercolor kartlar iyidir.