9080 XT SİZİNTİSİ HAKKİNDA

Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama 100 bin gibi rakamları bir sisteme ödenince sadece oyun amaçlı kullanılmaz diye düşünüyorum. Mesela 20 bine bilgisayar aldık diyelim onun Render performansının düşük olması belli yazılımlarda iyi çalışmaması falan göz ardı edilebilir ama 100 bin gibi bütçelerde her anlamda iyi olsun istenir bence.
Bu konuda amd kötü gibi bir konuşmada yapamayız belkide çoklu iş performansını yeterli bulupta oyun amaçlıda kullanma girişiminde olacaklarda vardır sırf amd diye nvidia'nın 5-6 kat gerisindeymiş gibi konuşmak saçma

Saka maka ciksinda bir bakalim duruma gore cekilir ya cidden.

50-60k arası olur bence. Hatta 55i geçmez gibi geliyor. Güzel bir şey geleceğine eminim AMD iyi işler yapıyor 90 serisinden sonra ne yapacaklar onu çok merak ediyorum

50-60k arası olur bence. Hatta 55i geçmez gibi geliyor. Güzel bir şey geleceğine eminim AMD iyi işler yapıyor 90 serisinden sonra ne yapacaklar onu çok merak ediyorum
Bunlari yapicaklar hocam, SIZINTI.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-25 at 05.14.03 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-07-25 at 05.14.03 (2).webp
    168.7 KB · Hit: 24
Hocam onu ben nereden bileyim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasik her sene veya 2 senede bir GPU yayinlasalar 10 sene sonra cikmaz.

Yada bizim milletimiz boyle, yurt disinda bu sistemleri alip dedikleriniz yapan illa vardir ama bizde cogunluk oyun. Render sistemi gibi sistem toplayip oyun oynaniyor yani bana sacma geliyor ama boyle.
Ben de öyle yaptım ve dediklerinize katılıyorum. Ama bu enflasyon ve döviz kuru ile yarın hiç bir şey alamam diyip 5 sene rahat edeyim diye aldım. Hiper enflasyon korkusu.

9080xt çıkacak ama en erken mart 2026 da çıkacak yani bu forumda eli kulağında 9080xt nin çıkacağını sananlar var ve ne hikmetse böyle bir algı oluşturuldu bilmeyerek ya da kasten ne yazık ki ama şunu bilsinler ki o seri anca Nvidia'nın 6000 serisi ile beraber en erken 8 ay sonra tanıtılacak...

9080xt çıkacak ama en erken mart 2026 da çıkacak yani bu forumda eli kulağında 9080xt nin çıkacağını sananlar var ne yazık ki ama şunu bilsinler ki o seri anca Nvidianın 6000 serisi ile beraber en erken 8 ay sonra tanıtılacaktır...
Ozaman neden bu ekran kartını 6 Temmuz'da GamingGenTR'ye eklediler?

Geri