90K TOPLAMA SİSTEM ÖNERİSİ

Erisos

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
92000

SSD, HDD, PSU zaten bende var.

Ben parçaların siparişini geçtim, ana kart ve ram için daha ucuz modeller vardı fakat bu kadar sistem toplamışken 6000-7000 liradan feragat etmek istemedim. Bu sistemi oyun geliştirmek için topladım aktif olarak oyun geliştiriyorum ve aynı zamanda uygulama geliştiricisiyim, ayrıca okul okuyorum ve mevcut bilgisayarım okul projelerinde bile 5 saat bekletmeye başlayınca canıma tak etti 3-4 saat içinde karar verip sipariş geçtim hepsini.

Ben parçaların siparişini geçtim, ana kart ve ram için daha ucuz modeller vardı fakat bu kadar sistem toplamışken 6000-7000 liradan feragat etmek istemedim. Bu sistemi oyun geliştirmek için topladım aktif olarak oyun geliştiriyorum ve aynı zamanda uygulama geliştiricisiyim, ayrıca okul okuyorum ve mevcut bilgisayarım okul projelerinde bile 5 saat bekletmeye başlayınca canıma tak etti 3-4 saat içinde karar verip sipariş geçtim hepsini.
Bence ekran kartını 9070xt al geç

5070ti yakışır.Parçalar sanki biraz gereksiz phalaı parçalar olmuş.

9070 düşündüm de bilemedim
Bence ekran kartını 9070xt al geç
5070ti baya pahalı hocam
5070ti yakışır.Parçalar sanki biraz gereksiz phalaı parçalar olmuş.

ayrıca soğutucuyu şunla değiştim;

4700e hatta 4300 e de vardı msi'ın ama 9700x'de soğutmaz diye videolar gördüm, belki de videolar karalama içindi ama aldım geçtim.

o ram için planladığınız miktar 17 ise lütfen vermeyin. daha üst ramlere bakın aynı fiyata hatta daha ucuza bulabilirsiniz. İlk karşıma gelen rastgele ram:

Son düzenleme:
o ram için planladığınız miktar 17 ise lütfen vermeyin. daha üst ramlere bakın aynı fiyata hatta daha ucuza bulabilirsiniz. İlk karşıma gelen rastgele ram:

hocam akakçeden baktım, gece de baktım ramlar uçmuş

neden 50** serisi ile bir sistem dizmediniz açık söylim kötü olmuş parça bakımından beyaz ram heleki baya pahalı soğutucu da pahalı kasa ise PSU ile geliyor raijintek ponos m4 bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri