🔥İndirim 90x40 harry potter mousepad 400 tl

Bu ürünler türkiye lisanslı olduğu için çok değerli olmuyor yani koleksiyonluk alınmaz bilginize

aynen piskopat :D halen mouse pad almadım pc bitti 4mm quick 90x40 bakıyorum :) bulamadım
90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi

90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi
Yani bana göre asıl kötü olan güzel dursun diye klavye altına ortalama veya altı pad koyulabilir ama 90cm çok uzun mouse alanında olacak ki kötü bir gamepad üzerinde iyi olmaz ya.

bunun yerine matematik kitabı veya düz tahta üzerinde kullanırım böyle foto mu olur

1771314959501.webp

bende de şöyle bir şey var 90x40 gayet akışkan 🤤🤤🤤

gamer gen ne olum saka mi bunlar actiklari siteye bak gaming gen bunlara dava acmazsa markalarını rezil etmis olurlar

Masa geniş klavye ağır 1.850 gram klavye oynamiyor masanın üstünde.
Mouse pad küçük var klavye deyiyor felan bazen bilmiyorum rahatsız ediyor şuan herkesin tercihi farklı geçen 120 cm mouse pad aldık arkadaşa masaya kalıp gibi geldi mm.
Gayette kullanışlı.
Herkesin düşüncesi farklı şimdi masada Gönül rahatlığıyla mouse kaydırmak güzel oluyor masada monitör ayağı yok komple boş masanın üstü.
Benim kullanım seklim farkli oyuzden küçük mouse padi hiç sevmiyorum.

Geri