EXVEGA Harry Potter Ron Weasley XXL Mousepad (90×40) | ITOPYA
EXVEGA Harry Potter Ron Weasley XXL Mousepad (90×40) En iyi fiyat seçenekleri ile EX598 ITOPYA.COM'da
aynen piskopatBu ürünler türkiye lisanslı olduğu için çok değerli olmuyor yani koleksiyonluk alınmaz bilginize
Foto gumletti 400 TL bile çok bence![]()
EXVEGA Harry Potter Ron Weasley XXL Mousepad (90×40) En iyi fiyat seçenekleri ile EX598 ITOPYA.COM'dawww.gamer.gen.tr
90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyiaynen piskopathalen mouse pad almadım pc bitti 4mm quick 90x40 bakıyorum
bulamadım
Yani bana göre asıl kötü olan güzel dursun diye klavye altına ortalama veya altı pad koyulabilir ama 90cm çok uzun mouse alanında olacak ki kötü bir gamepad üzerinde iyi olmaz ya.90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi
bunun yerine matematik kitabı veya düz tahta üzerinde kullanırım böyle foto mu olur![]()
EXVEGA Harry Potter Ron Weasley XXL Mousepad (90×40) En iyi fiyat seçenekleri ile EX598 ITOPYA.COM'dawww.gamer.gen.tr
Çok iyibunun yerine matematik kitabı veya düz tahta üzerinde kullanırım böyle foto mu olur
Alıntıyı görüntüle
bende de şöyle bir şey var 90x40 gayet akışkan![]()
Masa geniş klavye ağır 1.850 gram klavye oynamiyor masanın üstünde.90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi