Einstein
80+ Platinum
- Katılım
- 18 Mayıs 2024
- Mesajlar
- 10,768
Dahası
Biliyoruz hocam.ileriye dönük olması şart bence zaten tamam kullanır ama o kartın hakkı değil o işlemci
Biliyoruz hocam.ileriye dönük olması şart bence zaten tamam kullanır ama o kartın hakkı değil o işlemci
siz ezbere konuşunca bildiğinizden biraz şüphe ettim ben konuyu açtım açalı araştırıyorum frame generation ile yok denecek kadar aza iniyor darboğaz hocam doğrudan hakkı 2060 diyinceBiliyoruz hocam.
İleriye dönük alınabilir evet.siz ezbere konuşunca bildiğinizden biraz şüphe ettim ben konuyu açtım açalı araştırıyorum frame generation ile yok denecek kadar aza iniyor darboğaz hocam doğrudan hakkı 2060 diyince![]()
anladım alayım o zamanİleriye dönük alınabilir evet.
Darboğaz yapacak diye bütçe varken 2060 mı alsın adam? Darboğaz zarar vermeyecek ki zaten. 1 sene sonra işlemcisini değiştirdiğinde tam performans almaya başlar, o zaman gidip yine ekran kartını mı değiştirecek? 4060 ile zaten 2060'dan daha fazla performans alacakken niye 2060 alıyor? ''Sen'' darboğazı ne zannediyorsun, işlemciyi yakacak kavuracak bir şey falan mı?O işlemcinin hakkı 1080pde 2060 sen hala 4060 diyorsun çok darboğaz yapar
Eski teknoloji alınmaz, 4060 9400f best olmaz ama gayet güzel iş görür. 12100f ile 4060 kullanılıyor. birbirine yakın işlemciler. 12100f biraz daha iyisiz ezbere konuşunca bildiğinizden biraz şüphe ettim ben konuyu açtım açalı araştırıyorum frame generation ile yok denecek kadar aza iniyor darboğaz hocam doğrudan hakkı 2060 diyince![]()
teşekkür ederim hocam zaten ilerde r5 5500 e geçeceğim 1 yıla kadarDarboğaz yapacak diye bütçe varken 2060 mı alsın adam? Darboğaz zarar vermeyecek ki zaten. 1 sene sonra işlemcisini değiştirdiğinde tam performans almaya başlar, o zaman gidip yine ekran kartını mı değiştirecek? 4060 ile zaten 2060'dan daha fazla performans alacakken niye 2060 alıyor? ''Sen'' darboğazı ne zannediyorsun, işlemciyi yakacak kavuracak bir şey falan mı?
Benim ağzımdan kavuracak yakacak diye bişey çıktımı ileriye dönük alabilir Frame generation açar darboğaz biraz olsun düzelir.Darboğaz yapacak diye bütçe varken 2060 mı alsın adam? Darboğaz zarar vermeyecek ki zaten. 1 sene sonra işlemcisini değiştirdiğinde tam performans almaya başlar, o zaman gidip yine ekran kartını mı değiştirecek? 4060 ile zaten 2060'dan daha fazla performans alacakken niye 2060 alıyor? ''Sen'' darboğazı ne zannediyorsun, işlemciyi yakacak kavuracak bir şey falan mı?
Geçmişken en azından AM5 sokete geçmeniz daha mantıklı olur.teşekkür ederim hocam zaten ilerde r5 5500 e geçeceğim 1 yıla kadar
allah razı olsun hocam demekki arkadaşlarım beni çekemediklerinden vazgeçiriyolar yıllardır 1030 kullanıyordum iyi olcak inşallahEski teknoloji alınmaz, 4060 9400f best olmaz ama gayet güzel iş görür. 12100f ile 4060 kullanılıyor. birbirine yakın işlemciler. 12100f biraz daha iyi![]()
İşlemci çok ısınırsa grafikleri arttır. Hatta dlss falan kapatabilirsin. Ekran kartı ne kadar fazla çalışırsa o kadar iyi olur. Dlsssiz ekran kartına yük biner işlemci biraz daha serin çalışır.teşekkür ederim hocam zaten ilerde r5 5500 e geçeceğim 1 yıla kadar
Darboğazı öyle bir anlatıyorsun ki sanki bilgisayarın içinden geçecek. En başta ben ne dedim zaten, DLSS FG darboğazı azaltır, alsın kullansın daha fazla FPS alır demedim mi? Bu saldırgan tavrını bir kenara bırakıp üslubunu düzelt.Benim ağzımdan kavuracak yakacak diye bişey çıktımı ileriye dönük alabilir Frame generation açar darboğaz biraz olsun düzelir.
Onun yerine daha iyi bir soğutucu alması daha mantıklı olabilir. (Tabii almak istemezse dediğiniz gibi yapması daha iyi olur.)İşlemci çok ısınırsa grafikleri arttır. Hatta dlss falan kapatabilirsin. Ekran kartı ne kadar fazla çalışırsa o kadar iyi olur. Dlsssiz ekran kartına yük biner işlemci biraz daha serin çalışır.
tamamdır hocam aldığımda deneyeceğimİşlemci çok ısınırsa grafikleri arttır. Hatta dlss falan kapatabilirsin. Ekran kartı ne kadar fazla çalışırsa o kadar iyi olur. Dlsssiz ekran kartına yük biner işlemci biraz daha serin çalışır.