Neler Yeni

940mx ekran kartı driveri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
Arkadaşlar merhaba msi cx62 6qd 234xtr model laptopum var 1 hafta önce 250GB nvme ssd aldım haliyle yeni windows yükledim format önce skyrim se ultra ayarlarda ortalama 50Fps oynarken Şimdi low ayarlarda 20fps civarı veriyor aşırı fps drop oluyor , açtığımda macununu yeniledim içini temizledim , ekran kartı için son 3 yılda ki driverlerin hemen Hepsini denedim sorun çözülmedi. Konu hakkında veya çözüm ile ilgili fikri , bilgisi olan var mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İşlemcisi nedir?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Nvidia denetim masasına girip Set PhysX Confugration kısmından 940mx' i seçebilir misin?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayrıca 3D ayarları görünüyorsa sende ordan genel ayarlar kısmında yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçmek işine yarayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside seçili aklıma ne geliyorsa yaptım , ekran kartı driverlerini silip temiz kurulum yaptım , yeniden formatlayıp Windows’a yüklettim düzelmedi aşırı moralim bozuk oyunu keyifle oynayalım dedim oyundan oldum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İkiside seçili aklıma ne geliyorsa yaptım , ekran kartı driverlerini silip temiz kurulum yaptım , yeniden formatlayıp Windows’a yüklettim düzelmedi aşırı moralim bozuk oyunu keyifle oynayalım dedim oyundan oldum
Sürüm kaç gözüküyor driver? Ayrıca Windowsun arama yerine Grafik Ayarları yazıp oyunun .exe dosyasını seçip yüksek performansı seçmek işe yarayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
Ayarlı dostum windowsta güncel herhangi bir eksik yok 😕 intelin programından ısıyıda kontrol ediyorum turbo fan açık 70-73 görüyor en fazla

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayarlı dostum windowsta güncel herhangi bir eksik yok 😕 intelin programından ısıyıda kontrol ediyorum turbo fan açık 70-73 görüyor en fazla
MSİ afterburner yükleyip OSD' den işlemci ve ekran kartının sıcaklıkları ve kullanım yüzdelerini açıp oyuna girip foto atabilir misin? Müsaitsen tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
Şuan bilgisayar başında değilim akşama doğru atabilirim eğer uygunsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,516
Üyeler