Hocam trendyolun çakma sensörlü ürünlerini göstermeyin lütfen. Pasajtan 150 TL daha ucuz alabilirdim ama trendyolu o hesaba katmıyorum.Alıntıyı görüntülesanırım g.o hocam
Cimri com yanlış gösteriyor, ss atmadan önce siteye girin bir bakın bakalım, V2 değil bu mouse çok eski Essential o fiyata satılıyor yanlış gösteriyor.Alıntıyı görüntülesanırım g.o hocam
ben pasaj fiyatına oranlayarak yazmıştımHocam trendyolun çakma sensörlü ürünlerini göstermeyin lütfen. Pasajtan 150 TL daha ucuz alabilirdim ama trendyolu o hesaba katmıyorum.
evet baktım şimdi v2 1000 tl civarı trendyoldaCimri com yanlış gösteriyor, ss atmadan önce siteye girin bir bakın bakalım, V2 değil bu mouse çok eski Essential o fiyata satılıyor yanlış gösteriyor.
Gayet kaliteli mouse hayırlı olsun.
diğeri de aynı bu durumda fiyat çok uygun h.o olarak düzeltiyorum hocamben pasaj fiyatına oranlayarak yazmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet baktım şimdi v2 1000 TL civarı trendyolda
Hocam yanlış anlamayın ama önce kendiniz okuyun bakın öyle yayınlayın. Onlar essential versiyon V2 değilAlıntıyı görüntülesanırım g.o hocam
Bakmadım. Direkt cimriye girdim ekran görüntüsü aldım mouse bilimci olmadığım için hepsini takip etmiyorum yargılamayın düzelttim zatenHocam yanlış anlamayın ama önce kendiniz okuyun bakın öyle yayınlayın. Onlar essential versiyon V2 değil
İnsan bi 25-30 tane alır. Altından daha fazla değerlenmiş yatırım olurdu.Itopya indiriminden 6 7 ay önce felan 250tl almıştım vay be ne ara bu fiyatlara gelmiş
O zaman da para yoktu 2 tane almadigima pişman olmuştum amaİnsan bi 25-30 tane alır. Altından daha fazla değerlenmiş yatırım olurdu.
Bende 400'e almıştım valla ne olursa olsun fiyatını kesinlikle hakediyor H.OItopya indiriminden 6 7 ay önce felan 250tl almıştım vay be ne ara bu fiyatlara gelmiş