Tembel Profösör
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
hocam sepete eklettirmez o zmaan
reis attığım sistemde bu sisteme göre daha karlı ve daha mantıklı
OC yapmayacaksanız İntelden ****K veya Ryzenden ****X almanıza gerek yok güncel işlemciler zaten GHz olarak yeterli sevyelerde önemli olan çekirdek miktarı ve önbellek miktarı.anladım teşekkür ederim yardımların için
Tam olarak öyle değil aslında. Oyunların işlemciye göre yapılmasından ötürü bazen ryzen bazen intel fps de iyi oluyor ancak detaylı olarak incelenirse amd işlem kapsamı olarak da ön planda oluyor yani sadece oyunlarda değil de video edit, photoshop gibi noktalarada da öne çıkıyor.benim şahsi düşüncem inteller ryzenın çok gerisinde klaıyor oyunlar için
Reis ben kararsız kaldım yeni konu açtım ordan 10 000 tl lik sizden öneri bekliyorum çok yoruldumTam olarak öyle değil aslında. Oyunların işlemciye göre yapılmasından ötürü bazen ryzen bazen intel fps de iyi oluyor ancak detaylı olarak incelenirse amd işlem kapsamı olarak da ön planda oluyor yani sadece oyunlarda değil de video edit, photoshop gibi noktalarada da öne çıkıyor.
Ben sana istediğin pcyi toplamanda yardımcı olacağım merak etme senReis ben kararsız kaldım yeni konu açtım ordan 10 000 tl lik sizden öneri bekliyorum çok yoruldum![]()
Bak bu mantıklı bir hamle olabilirASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT 3380 tl indirimde bunu alabilirsin ekran kartı ile aynı paraya çok daha fazla performans alırısın
ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
rtx 2060 yerine rx 5700 xt felan kullansa daha iyi olmazmı ?Hocam sistem dengeli monitör de güzel e ozaman hayırlı olsun
2060 süperden çok daha iyi5700 xt dediğiniz ekran kartı için link atar mısınrz?
aga cidden yoruldumartık kıyas yapamıyorum çok karmaşık
sana zahmet 10 000 tl ye topla beni kurtar
duacın olurum