bütçe 10k ise b8509700x için anakart arıyorum bütçe max 9-10k ama o kadar gerek yok diyorsanız en düşük bütçeli anakartı önerebilirsiniz. Aradığım özellik 2 m2 ssd slotu olması ve 4070 superin gücünü kullanabilmem
abow felaket![]()
Gigabyte B850 AORUS ELITE ICE WIFI7 Soket AM5 8200MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Gigabyte B850 AORUS ELITE ICE WIFI7 Soket AM5 8200MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
buna ne dersin
nesini begenmediniz hocam anlamadım neden felaket cok güzel bir marka ve serisiabow felaket
Harikulade sanırım bunu alıyorum![]()
Gigabyte B850 AORUS ELITE ICE WIFI7 Soket AM5 8200MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Gigabyte B850 AORUS ELITE ICE WIFI7 Soket AM5 8200MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
buna ne dersin
al al benim bile içim gittiHarikulade sanırım bunu alıyorum
9700x için anakart arıyorum bütçe max 9-10k ama o kadar gerek yok diyorsanız en düşük bütçeli anakartı önerebilirsiniz. Aradığım özellik 2 m2 ssd slotu olması ve 4070 superin gücünü kullanabilmem