9700x vs 7800x3d düşük ekran kartında valoda

amaç 360ı geçmek değil altınaa inmemek skill combolarında falanda bir tane rekabetçi test videosu bulamadımki kafam rahat alıyım şunu :d
yav ben 2600 işlemciyle 80-90 fps altına inmedim gözünü seveyim :D 9700x ile 500 fps falan alırsın herhalde (minimum).

X3d her türlü daha fazla verir valorantta
Bende güncelleme varmış yapsın birazdan sonuçları atiyım sana valorant 9600x için 9700xte bunla aynı fpsi verir ona göre alırsın

amaç 360ı geçmek değil altınaa inmemek skill combolarında falanda bir tane rekabetçi test videosu bulamadımki kafam rahat alıyım şunu :d
Burada şimdi ne yazılırsa yazılsın tatmin edici bir cevap olmayacak. Çünkü senin bilgisayarın ve oyunu oynama alışkanlığın farklı. Benim tavsiyem amazonda bu işlemciyi gönderen amazon şekilde bulup tray olarak alıp dene. Hangisi pahallıysa veya ucuzsa al dene veya ikisini de al ? tak dene tray cpu zaten sana poşetin içinde gelecek baktın olmuyor birisinde fps daha düşük onu da iade edersin. Ama satıcı farklı da olsa gönderici mutlaka amazon olsun. Başka malesef çözüm yok. Yada artık benzer işlemcilere sahip birini bulup aynı şehirde vs onla birlikte denersin.

X3d her türlü daha fazla verir valorantta
Bende güncelleme varmış yapsın birazdan sonuçları atiyım sana valorant 9600x için 9700xte bunla aynı fpsi verir ona göre alırsın
çok iyi olur bende 9700x sahip birini arıyordum kickde falan

Ekler

• 1000021607.webp
    1000021607.webp
    213.2 KB · Hit: 14
9700X her türlü işini görür eğer bütçen kısıtlıysa.
İleride zaten farklı seriye geçerken değişme şansın olur.

360hz monitörüm var rx6600 ekran kartım var sadece valorant oynadıgım icin ve 360fpsin altına inmek istemedigim icin işlemci alacağım ama çok kararsız kaldım aradaki 2800tl farka değer mi
9700x sahibiyim ve 500 600 fps civarı aliyorum valoda

Geri