9800x3d daha iyi ve hayır öyle bir şey yapmamerhaba arkadaşlar 9800x3d işlemciye sahibim sadece oyun oynayıp yayın açıyorum sizce 12 k fark verip 9950x3d almalımıydım ve hangisi oyunlarda daha iyi
oyun için 9800x3d daha iyi yayınlar içinde yetecektir 12k para bayılmaya gerek yok.merhaba arkadaşlar 9800x3d işlemciye sahibim sadece oyun oynayıp yayın açıyorum sizce 12 k fark verip 9950x3d almalımıydım ve hangisi oyunlarda daha iyi
Hayır donanım arşivi forum dc de biriyle tartıştık diyorki fps uçurum fark var9800x3d daha iyi ve hayır öyle bir şey yapma![]()
Bencede çokoyun için 9800x3d daha iyi yayınlar içinde yetecektir 12k para bayılmaya gerek yok.
çok takmayın abdullah abinin videosunu atın geçinHayır donanım arşivi forum dc de biriyle tartıştık diyorki fps uçurum fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bencede çok
Yok aga sorun yok diyebilirde bide dahili grafik yok dedi ben mi yanlış görüyorum bide ona tartıştıkçok takmayın abdullah abinin videosunu atın geçin![]()
Yok aga sorun yok diyebilirde bide dahili grafik yok dedi ben mi yanlış görüyorum bide ona tartıştık
]çok takmayın abdullah abinin videosunu atın geçin![]()
çok takmayın abdullah abinin videosunu atın geçin![]()
Kral son attığım dahili ekran kartımıçok takmayın abdullah abinin videosunu atın geçin![]()
9800x3d dahili gpu yok fakat oyun performansı daha iyi yaniKral son attığım dahili ekran kartımı
Nasıl yok ben onla nadıl görüntü aldım ozmn9800x3d dahili gpu yok fakat oyun performansı daha iyi yani![]()
var mıydı yav vallahi hatırlamıyorum ama olmasına şaşırmam.Nasıl yok ben onla nadıl görüntü aldım ozmn
Hayır donanım arşivi forum dc de biriyle tartıştık diyorki fps uçurum fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: