zivana
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Normal hocam 9800x3D güçlü bir işlemci olduğu için ısınabiliyor.Arkadaşlar 9800x3d aldım sıvı soğutma sevmediğim için önceden kullandığım Arctic Freezer 34 esports duo kule tipiyle devam etmek istiyorum ama boşta 45-48 derece stres testinde 72 derece sizce normal mi? yada başka daha iyi dediğiniz kule tipi var mıdır?
Şimdi kaç dereceler hocam çok fark var mı değer miNormal hocam 9800x3D güçlü bir işlemci olduğu için ısınabiliyor.
Bende daha iyi soğutmak için Arctıc Liquid Freezer III 360MM aldım sıcaklıklar baya indi aşağıya![]()
aşırı yüksek gelmedi belki fanların hızı vs yavaş olabilirArkadaşlar 9800x3d aldım sıvı soğutma sevmediğim için önceden kullandığım Arctic Freezer 34 esports duo kule tipiyle devam etmek istiyorum ama boşta 45-48 derece stres testinde 72 derece sizce normal mi? yada başka daha iyi dediğiniz kule tipi var mıdır?
Gayet normal değerler sorun yokArkadaşlar 9800x3d aldım sıvı soğutma sevmediğim için önceden kullandığım Arctic Freezer 34 esports duo kule tipiyle devam etmek istiyorum ama boşta 45-48 derece stres testinde 72 derece sizce normal mi? yada başka daha iyi dediğiniz kule tipi var mıdır?
normal değerlerArkadaşlar 9800x3d aldım sıvı soğutma sevmediğim için önceden kullandığım Arctic Freezer 34 esports duo kule tipiyle devam etmek istiyorum ama boşta 45-48 derece stres testinde 72 derece sizce normal mi? yada başka daha iyi dediğiniz kule tipi var mıdır?
Normal hocam stres testinde 72 dereceyse oyunlarda 60 ı belki çok zorlaraan 65 i anca görür gibime geliyor sonuçta bu ekran kartı gibi her an tam yükse çalışmıyor çok nadir yüke biniyor oyun oynarkenArkadaşlar 9800x3d aldım sıvı soğutma sevmediğim için önceden kullandığım Arctic Freezer 34 esports duo kule tipiyle devam etmek istiyorum ama boşta 45-48 derece stres testinde 72 derece sizce normal mi? yada başka daha iyi dediğiniz kule tipi var mıdır?
Çok fark var evet hocam deepcool ls520 se varken 80 derecelere bile çıkabiliyodu.Şimdi kaç dereceler hocam çok fark var mı değer mi
Rica ederiz hocam iyi geceler.Cevaplar için hepinize teşekkür ederim hava soğutmayla devam o halde![]()
3D işlemcileri soğutmak biraz zor oluyor hocambende de 9800x3d var şuan boşta 49 derece normal bence