Neler Yeni

Çözüldü✓ 9800x3D +DeepCoolLS520SE

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,999
İsim
Hacı
@HacıSOFU Hocam 15 dakika FİFA 24 oynadım full ayarlarda gayet akıcı bir FPS'de oynadım 2K çözünürlükte hiç bir sıkıntı yaratmadı düşüş filan olmadı çok şükür + Avantaj sıcaklık çok ama çok iyi durumda mükemmel yaptık sayende Hacı Hocam cansın. :peepokalp:
58 ile 53 derece arasında gidip geldi oyunda resmen mükemmel 9800X3D gibi sağlam işlemciyi soğutuyoruz şaka değil gerçek :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek ki şer sandığın olaylar belki hayırın içindir hocam :)
Şaka maka -40 DERECE dedik :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Şafak Sezer
Şaka maka -40 DERECE dedik :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Hahahahaha vallahi -40 Derece dedik Hocam mükemmelin mükemmeli oldu bunu gidip anlatsak birine der ki 9800x3D işlemciyi -40 Derece yapamazsın çok güçlü işlemci der güler bize fakat yaptıklarımızı görse ağızı açık kalır yemin ederim :ROFLMAO::ROFLMAO:

@HacıSOFU Sorunum çözülmüştür Hacı Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır onun sayesinde 9800X3D gibi bir işlemciyi hem buz gibi soğutuyorum hem FPS olarak hiç bir fark düşüş bile olmadan kullanıyorum.
Değerli @HacıSOFU Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum umarım hayatın her daim istediğin gibi geçer mutlu olursun sağlığın yerinde olur cansın sen can :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Çözüm arıyorsanız @HacıSOFU Direk Hocamla iletişime geçin arkanıza yaslanın keyifinize bakın haydin iyi günler herkese :)

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,999
İsim
Hacı
Hahahahaha vallahi -40 Derece dedik Hocam mükemmelin mükemmeli oldu bunu gidip anlatsak birine der ki 9800x3D işlemciyi -40 Derece yapamazsın çok güçlü işlemci der güler bize fakat yaptıklarımızı görse ağızı açık kalır yemin ederim :ROFLMAO::ROFLMAO:

@HacıSOFU Sorunum çözülmüştür Hacı Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır onun sayesinde 9800X3D gibi bir işlemciyi hem buz gibi soğutuyorum hem FPS olarak hiç bir fark düşüş bile olmadan kullanıyorum.
Değerli @HacıSOFU Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum umarım hayatın her daim istediğin gibi geçer mutlu olursun sağlığın yerinde olur cansın sen can :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Çözüm arıyorsanız @HacıSOFU Direk Hocamla iletişime geçin arkanıza yaslanın keyifinize bakın haydin iyi günler herkese :)
Ne demek :D Güle güle kullan :D

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
TAHA KOÇAK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular