LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
Bütçe sıkıntı olmasa bile bütçen sıkıntılı gibi düşünmüşsün hocam Godlike veya Ace veya Crosshair veya Hero veya Aorus Master'a noldu?
Bütçe sıkıntı olmasa bile bütçen sıkıntılı gibi düşünmüşsün hocam Godlike veya Ace veya Crosshair veya Hero veya Aorus Master'a noldu?
Senin B850F'den daha iyi değil mi bu B850E olan hocam ? vrm'leri düşük dedin de oraya takıldım.Vrmleri düşük e atx gereksiz bence he tabi yeter rahatlıkla vrmleri bana kalırsa benim b850f den al arkadaşın dediği gibi oyun için 6-7k lık anakart bile yeter
Bütçe ne kadardı?Aslında şuan aklımda msi x870 tomahawk vardı da sen öyle deyince bilemedim.
Yanlış bakmışım pardon daha iyi evet ama fazladan m2 slotunu napacaksın 4 yerine 5 adet m2 slotu olsa nolur, sana kalmış 3k fark vermek istiyosan verebilirsin ama dediğimiz gibi oyun için bunlara bile gerek yokSenin B850F'den daha iyi değil mi bu B850E olan hocam ? vrm'leri düşük dedin de oraya takıldım.
E>F>ASenin B850F'den daha iyi değil mi bu B850E olan hocam ? vrm'leri düşük dedin de oraya takıldım.
Benim kartBak bunu al fazlasıyla yeterli sana.
![]()
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani 20 bini aşmak istemiyorum. Fakat 12-13 bandındaki orta segment anakartları da düşünmüyorum. Gerek estetik olarak gerek de bazı özelliklerden dolayı benim işimi görmüyor.Bütçe ne kadardı?
Hım ASUS ve MSI estetik olarak seni tatmin etmesini istiyorsan 18k ya çıkmanız lazım. Gigabyte Aorus lar şık oluyor ve 15k da dolanıyorlar... gerçi şimdi x870e ICE'a baktım 15.700 civarıydı gitmiş. rest in peace, rest in peaceYani 20 bini aşmak istemiyorum. Fakat 12-13 bandındaki orta segment anakartları da düşünmüyorum. Gerek estetik olarak gerek de bazı özelliklerden dolayı benim işimi görmüyor.
X870e tomahawkYani 20 bini aşmak istemiyorum. Fakat 12-13 bandındaki orta segment anakartları da düşünmüyorum. Gerek estetik olarak gerek de bazı özelliklerden dolayı benim işimi görmüyor.
E yazanlar Extreme oluyor. X670E senin için ideal Tomahawk mükemmel bir kart her türlü işlemciyi besler rahat rahat götürür seni.Yani 20 bini aşmak istemiyorum. Fakat 12-13 bandındaki orta segment anakartları da düşünmüyorum. Gerek estetik olarak gerek de bazı özelliklerden dolayı benim işimi görmüyor.
aorus elite vrm'leri kötü diyorlar. aorus pro'nun da stok yok. gigabyte'i eleyelim. Msi veya asus rog alacam sanırım. X870 tomahawk'a da pek sıcak değilim açıkçası. Rog b850e alıp geçsem mi yaX870E'de kart kalmamış.
Bakacam hocam saolunEn son attığım beyazı al geç hem estetik hem performans.