Öneri 9800x3d için güzel kaliteli sıvı soğutma önerisi lazım.

Tamamda oyun oynuyosan bunun ne anlamı var senin için render almıyorsan gerekmi var
Hocam gözünüzü seveyim 3gündür 9800x3dye 15-16k fiyata b850 x870 bakıyosunuz 1vrm fazla hangisini alcam diye :D Parası olan istediğini alır, işlemcisi throttle yiyor almışken de beğendiğim bi şeyi alayım diyor adam. + olarak daha sessiz-stabil bi sisteme sahip olacak doğal olarak.

Hocam gözünüzü seveyim 3gündür 9800x3dye 15-16k fiyata b850 x870 bakıyosunuz 1vrm fazla hangisini alcam diye :D Parası olan istediğini alır, işlemcisi throttle yiyor almışken de beğendiğim bi şeyi alayım diyor adam. + olarak daha sessiz-stabil bi sisteme sahip olacak doğal olarak.
Oyun oynuyorsa 70 dereceden 55 e düşmesinin bi anlamı yok. R23 testinin ne kadar önemi var onu sorgula biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun hiç bana göre değil Allah tan öyle bir hobim yok 🤣
Bendede yokya hocam ah su rekabetçi oyunlar

Oyun oynuyorsa 70 dereceden 55 e düşmesinin bi anlamı yok. R23 testinin ne kadar önemi var onu sorgula biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede yokya hocam ah su rekabetçi oyunlar
Oldum olası oyun oynamayı sevmedim ya bilmiyorum

Oyun oynanıyorsa, custom loop aio ile işlemcinin sınırları zorlanmıyorsa da top tier x870-b850 almanın bir mantığı yok. 360hzyi render almak için kullanmadığınızı varsayıyorum. Ayrıca sıcaklığın 70cden 55e düşmesi demek işlemcinin daha yüksek saat hızlarında çalışabilmesi ve daha sessiz çalışabilmesi demek.

Lianli Vision O11 Compact
Sıcaklıkların Alt Seviyelerde Olmasını İstiyorsan Bunun Gibi Kasa Alacaksın :kizginpeepo:

Akvaryumda Balıklar Yaşar Bilgisayar Değil :kekw:

a computer case that looks like an aquarium with a gpu in it .

Oyun oynanıyorsa, custom loop aio ile işlemcinin sınırları zorlanmıyorsa da top tier x870-b850 almanın bir mantığı yok. 360hzyi render almak için kullanmadığınızı varsayıyorum. Ayrıca sıcaklığın 70cden 55e düşmesi demek işlemcinin daha yüksek saat hızlarında çalışabilmesi ve daha sessiz çalışabilmesi demek.
70de aynı hızda calısfak 55 de de. 85 e kadar yolu var frekansın. Anakart konusunda bende biliyorum b650 almayı o bile yetecek bana ama 15k bütçe çıkarttım o o parayada en mantıklısını arıyorum bu arkadaşın sıvı soğutması yetiyor yinede değişmek istiyor. Benim anakart wattı yetmiyor o yüzden alıyorım

Geri