Öneri 9800x3d için güzel kaliteli sıvı soğutma önerisi lazım.

magic iyidir eksen bilgisayar'ın pazaryeri sayfası. problem yaşamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu v2. v1de pompa sıkıntıları vardı v2 de çözülmüş olabilir. fakat malzeme kalitesi aşırı kötü.
Pompa Hızı İyiydi Ama Sızdırıyorsa Big Problem :kizginpeepo:

Ben 240 mm olan modeli kullanıyorum R5 7500 işlemcimi iyi bir şekilde soğutuyor şimdilik problem yaşamadım. Bence malzeme kalitesi de kötü denebilecek düzeyde değil.
kişisel düşüncen saygı duyarım ben bugüne kadar çok fazla sıvı soğutma deneyimledim malzeme kalitesini beğenmedim. corsair en giriş seviyesi H100 modeli bile ondan iyidir.

Rank ne :D

280 mm yeterli midir 9800x3d ye?
immo 2 hocam, yeterli olur 9800x3d için ama direkt 360 alın bence hem görüntü hem geleceğe dönük

immo 2 hocam, yeterli olur 9800x3d için ama direkt 360 alın bence hem görüntü hem geleceğe dönük
Kasa nzxt h5 flow üst tarafı 360 radyatör desteklemiyor öne taksam dikey koyup hortumu yukarıdan vermem gerekiyor ona da chatgpt hava boşluğu olur cart curt diye kaldım arada yoksa bende 360 almak istiyorum da

Kasa nzxt h5 flow üst tarafı 360 radyatör desteklemiyor öne taksam dikey koyup hortumu yukarıdan vermem gerekiyor ona da chatgpt hava boşluğu olur cart curt diye kaldım arada yoksa bende 360 almak istiyorum da
280 de yeter

Hayırlısı bakalım ya bi kurayımda valoda eseyimm. Benim bu pc de darboğaz falan var gecikme desen gırla adamlar çıktıgı gibi hs atıyor hile var sanıyom herkesde o durumdayım yani 1.5 yılda anca plat 2 oldum ama nası oldum Allah biliyor :D

Hayırlısı bakalım ya bi kurayımda valoda eseyimm. Benim bu pc de darboğaz falan var gecikme desen gırla adamlar çıktıgı gibi hs atıyor hile var sanıyom herkesde o durumdayım yani 1.5 yılda anca plat 2 oldum ama nası oldum Allah biliyor :D
Hocam emin olun 400hz 1000fps oluncada fazla değişmiyor oynayışınız. Max dia 1 yine sizde biter her şey. Denendi onaylandı

Hocam emin olun 400hz 1000fps oluncada fazla değişmiyor oynayışınız. Max dia 1 yine sizde biter her şey. Denendi onaylandı
Yok ya ben de oynasan anlarsın adamlar bana çıkıp tek atıyor salisesinde sonra takım arkadaşlarımı izliyorum aynı adamlar resim çiziyor karşılarında

İ5 8600 k işlemci gtx 1070 ekran kartı 144 hz monitörle oynuyorum darboğaz var

Yok ya ben de oynasan anlarsın adamlar bana çıkıp tek atıyor salisesinde sonra takım arkadaşlarımı izliyorum aynı adamlar resim çiziyor karşılarında

İ5 8600 k işlemci gtx 1070 ekran kartı 144 hz monitörle oynuyorum darboğaz var
hocam bunu testlere dökerek kanıtlkasanız daha mantıklı olur sizin tek yiyormus gibi hissetmenizdense. pc frametime kaç ms afterburnerde falan bakabiliyodunuz. bide o iki parça bence darboğaz yapmaz ram kaynaklı olabilir darboğaz varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,290
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri