9800x3d sistem için soğutma önerisi

tamamdır şimdi ekran yok değilmi bu thermalight te ama ben zaten ekran ihtiyacım yok olmasa daha iyi olur fiyat düşer
Thermalright da ekran var mesela Arctic Liquid Freezer 3 Pro ya göre daha ucuz Arctic Liquid Freezer 3 Pro da ekran yok o daha pahalı misal

bide uzun süre değişmeyeceğim parça ona göre parçalar uzun gitsin de istiyorum gördüğüm kadarıyla sizde therma yı kullanıyosunuz valodan daha ağır oyunlarda nasıl sıcaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright da ekran var mesela Arctic Liquid Freezer 3 Pro ya göre daha ucuz Arctic Liquid Freezer 3 Pro da ekran yok o daha pahalı misal
garip

bir de büyük ihtimalle öyledir ama sizde 9800x3d değil mi

bide uzun süre değişmeyeceğim parça ona göre parçalar uzun gitsin de istiyorum gördüğüm kadarıyla sizde therma yı kullanıyosunuz valodan daha ağır oyunlarda nasıl sıcaklık

garip

Ets2 Valo CS2 chivalry 2 marvel rivals delta force da falan deneme fırsatı buldum iyi şuan sorun yok valo hariç hiç birinde 65 I geçmedi

garip

9800x3d kullanıyorum 7800x3d de alabilirdim almadım ama bu seferde aşırıya kaçtığım için 9060 xt de kaldım

Ets2 Valo CS2 chivalry 2 marvel rivals delta force da falan deneme fırsatı buldum iyi şuan sorun yok valo hariç hiç birinde 65 I geçmedi
çok teşekkürler yeniden bir sorum olursa yine yazarsam cevap verebilir misin aktif ürünün kullanıcısı olarak

bir de siz de 9800x3d siniz değil mi büyük ihtimal öyledir buraya yazdıysanız ama yine de sorayım

çok teşekkürler yeniden bir sorum olursa yine yazarsam cevap verebilir misin aktif ürünün kullanıcısı olarak
Tabii hocam sorun yok memnun kaldım sıvı soğutma da zaten hava soğutmanın f/p markası sıvı da üzmez zannetmiyorum. Thermalright iyidir üzmüyor kullanıcıları

bir de siz de 9800x3d siniz değil mi büyük ihtimal öyledir buraya yazdıysanız ama yine de sorayım
9800x3d kullanıyorum kral bir işlemci intel yerine her zaman AMD işlemci seçtim üzmedi de.

9800x3d + Dark Maxima V30
Sizce nasıl soğutucu almalıyım hava mı sıvı mı ve hangi soğutucuyu almalıyım sistem her şeyi belirledim sadece soğutucu kaldı f/p bir sogutucu arıyorum şu an stokları iyi olan satıcılar arasında tercih yapabileceğim. yorumu çok olursa insanların fikrini öğrenmem ve satıcı hakkında bilgi sahibi olmam adına sevinirim anladığınız şu an 2025 eylül ayında alınabilecek soğutucu istiyorum
i7-14700kf icin masterliquid core ii 360 mm kullaniyorum tam yukte 82 den yukari adim atmiyor. tavsiye ederim

Geri