servis saglayıcı kimHerkese merhabalar yukarıda yazdığım gibi bu internetle kick platformunda kaliteli akıcı yayın yapabilir miyim ilk kez yayın açacağım ayarlarımın iyi olmasını istiyorum
Hocam servis saglayicim bilinen bir sağlayıcı değil ama superonline altyapısı kullanıyorservis saglayıcı kim
anladım süperonline ise yayın açamazsın diyecektim ama sadece altyapısını kullanıyor ise açarsın gibiHocam servis saglayicim bilinen bir sağlayıcı değil ama superonline altyapısı kullanıyor
Superonline ile neden yayın açılmıyor hocamanladım süperonline ise yayın açamazsın diyecektim ama sadece altyapısını kullanıyor ise açarsın gibi
süperonline direk engelliyor o yüzden sansüronline olarak meme oldu adı üstüne belirli saatlerde bant daraltma uyguluyorSuperonline ile neden yayın açılmıyor hocam
5-10 mbps ile bile sorunsuz yayın açılıyor. O hızlarla uçar. XDHerkese merhabalar yukarıda yazdığım gibi bu internetle kick platformunda kaliteli akıcı yayın yapabilir miyim ilk kez yayın açacağım ayarlarımın iyi olmasını istiyorum
Zorbalamayin artık yeterrrrrr djdjdkkdd5-10 mbps ile bile sorunsuz yayın açılıyor. O hızlarla uçar. XD
Herkese merhabalar yukarıda yazdığım gibi bu internetle kick platformunda kaliteli akıcı yayın yapabilir miyim ilk kez yayın açacağım ayarlarımın iyi olmasını istiyorum