Neler Yeni

9950x3d işlemci ne zaman satışa çıkar?

Jssa Jssc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem kızılçaoğlu
incehesap şirketini aradım ve 9950x3d ne zaman gelecek diye sordum fakat yakın zamanda gelmeyecek dediler. Globalde 11-12 martta çıkması bekleniyor işlemcinin. Tahmini ne zaman türkiye'ye gelir ve fiyatı ne zaman ucuzlar?

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
M.Rüzgar Özen
incehesap şirketini aradım ve 9950x3d ne zaman gelecek diye sordum fakat yakın zamanda gelmeyecek dediler. Globalde 11-12 martta çıkması bekleniyor işlemcinin. Tahmini ne zaman türkiye'ye gelir ve fiyatı ne zaman ucuzlar?
2 hafta civarı sonrası girer diye tahmin ediyorum.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
efe araci
12 mart diye biliyorum.

Jssa Jssc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem kızılçaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 mart diye biliyorum.
peki türkiye'de satışa çıkması ertelenebilir mi yoksa bu verilen tarihte çıkar mı. acil işlemci almak istiyorum fakat bu model diğer modellerin epey önünde olacağı hissine kapıldım. fiyatı çok şişik mi olur acaba, alt modellere mi baksam bilemiyorum

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Hüseyin Mert Görgel
peki türkiye'de satışa çıkması ertelenebilir mi yoksa bu verilen tarihte çıkar mı. acil işlemci almak istiyorum fakat bu model diğer modellerin epey önünde olacağı hissine kapıldım. fiyatı çok şişik mi olur acaba, alt modellere mi baksam bilemiyorum
Yüksek ihtimalle fahiş fiyatta olacak eğer render vs işin yoksa pek tavsiye etmem tahmini olarak 30-35K civarında fiyatlandırmayı bulabileceği yönündeyim.Bende render için sistemi değişeceğim ama artık beklemeyi saçma buluyorum eğer düzenli ve aktif şekilde render almıyorsan ve ryzen 9 9900x bile gayet yeterli olacaktır.

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Durmuş T.
Türkiye'ye gelir muhtemelen distribütör ve satış kanalları kazığın boyutunu ayarlıyorlardır.

Jssa Jssc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem kızılçaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle fahiş fiyatta olacak eğer render vs işin yoksa pek tavsiye etmem tahmini olarak 30-35K civarında fiyatlandırmayı bulabileceği yönündeyim.Bende render için sistemi değişeceğim ama artık beklemeyi saçma buluyorum eğer düzenli ve aktif şekilde render almıyorsan ve ryzen 9 9900x bile gayet yeterli olacaktır.
işlemciyi 3d V-cache özelliğinden ve cache değerinin yüksek olduğundan, aynı zamanda overclock yapılabilir olmasından ve am4 ün aksine daha iyi bir mimari olan am5 olmasından dolayı mantıklı buluyorum. 5-6 yıl götürsün istiyorum. şuanda render almıyorum, sadece işlemci kullanan bir oyunda yüksek fps değerlerine ulaşmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'ye gelir muhtemelen distribütör ve satış kanalları kazığın boyutunu ayarlıyorlardır.
evet korktuğum şey de tam olarak bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,204
Üyeler
168,743
Son üye
zwoldc
Top Bottom