incehesap şirketini aradım ve 9950x3d ne zaman gelecek diye sordum fakat yakın zamanda gelmeyecek dediler. Globalde 11-12 martta çıkması bekleniyor işlemcinin. Tahmini ne zaman türkiye'ye gelir ve fiyatı ne zaman ucuzlar?
2 hafta civarı sonrası girer diye tahmin ediyorum.incehesap şirketini aradım ve 9950x3d ne zaman gelecek diye sordum fakat yakın zamanda gelmeyecek dediler. Globalde 11-12 martta çıkması bekleniyor işlemcinin. Tahmini ne zaman türkiye'ye gelir ve fiyatı ne zaman ucuzlar?
2 hafta civarı sonrası girer diye tahmin ediyorum.
teşekkürler, bekleyeceğim o hâldestoklarında vardır muhtemelen çogu yerde lansmanda sunar
peki türkiye'de satışa çıkması ertelenebilir mi yoksa bu verilen tarihte çıkar mı. acil işlemci almak istiyorum fakat bu model diğer modellerin epey önünde olacağı hissine kapıldım. fiyatı çok şişik mi olur acaba, alt modellere mi baksam bilemiyorum12 mart diye biliyorum.
Yüksek ihtimalle fahiş fiyatta olacak eğer render vs işin yoksa pek tavsiye etmem tahmini olarak 30-35K civarında fiyatlandırmayı bulabileceği yönündeyim.Bende render için sistemi değişeceğim ama artık beklemeyi saçma buluyorum eğer düzenli ve aktif şekilde render almıyorsan ve ryzen 9 9900x bile gayet yeterli olacaktır.peki türkiye'de satışa çıkması ertelenebilir mi yoksa bu verilen tarihte çıkar mı. acil işlemci almak istiyorum fakat bu model diğer modellerin epey önünde olacağı hissine kapıldım. fiyatı çok şişik mi olur acaba, alt modellere mi baksam bilemiyorum
işlemciyi 3d V-cache özelliğinden ve cache değerinin yüksek olduğundan, aynı zamanda overclock yapılabilir olmasından ve am4 ün aksine daha iyi bir mimari olan am5 olmasından dolayı mantıklı buluyorum. 5-6 yıl götürsün istiyorum. şuanda render almıyorum, sadece işlemci kullanan bir oyunda yüksek fps değerlerine ulaşmak istiyorumYüksek ihtimalle fahiş fiyatta olacak eğer render vs işin yoksa pek tavsiye etmem tahmini olarak 30-35K civarında fiyatlandırmayı bulabileceği yönündeyim.Bende render için sistemi değişeceğim ama artık beklemeyi saçma buluyorum eğer düzenli ve aktif şekilde render almıyorsan ve ryzen 9 9900x bile gayet yeterli olacaktır.
evet korktuğum şey de tam olarak bu.Türkiye'ye gelir muhtemelen distribütör ve satış kanalları kazığın boyutunu ayarlıyorlardır.