Neler Yeni

.

Yeter mi

• Oy kullanan toplam üye
    6

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
hayır çıkarmaz yazdığınız işler basit işler zaten. illaki apple ürünü olmayacksa çok daha iyi bir şey alavbilirsiniz ama.

cancng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Can
Bütçe sıkıntısı yoksa MacBook Pro alın bence.

cancng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Can
Air i nedense benimseyemedim tabi hiç MacBook kullanmadım, en fazla mağazalarda denedik :D Bana kalsa acil ihtiyacım yoksa eğer bekler paramı tamamlar Pro alırdım. Daha uzun ömürlü olur sizin için.

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Air i nedense benimseyemedim tabi hiç MacBook kullanmadım, en fazla mağazalarda denedik :D Bana kalsa acil ihtiyacım yoksa eğer bekler paramı tamamlar Pro alırdım. Daha uzun ömürlü olur sizin için.
evet dogrudur hocam ama kucuk bir aciliyetim var islerim aksadi artik air’lar daha guclu insallah bir sorun yasamam uzun uzun kullanmak istiyorum en kotu kazancim ile tekrar bir pro nasip olur da alirim

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Herkese merhabalar ben alacağım laptopı yazılım ağırlıklı kullanacağım bunun dışında fazlasıyla netflix ,youtube , çok az photoshop , çok olmayan video montaj ve diğer günlük işlerimle ilgileneceğim . Macbook almak istiyorum alabileceğim model fiyat olarak air 2020 (mac istememin sebebi airpods , apple tv ,iphone ve ipad kullanıyor olmam)bu bilgisayarı ortalama 5 yıl kullanırım sizce sıkıntı çıkarır mı ne düşünüyorsunuz , macbook pro alma durumu çok zor sizce ne yapayım o kadar ihtiyaç durumu oluşur mu air yetmez mi
Air ile pro arasında ciddi performans farkı var
Ama aradaki fiyata gücün yetmezse air de işini görür

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Air ile pro arasında ciddi performans farkı var
Ama aradaki fiyata gücün yetmezse air de işini görür
evet dogrudur ama ben baktigimda islemci olarak ayni ram de ayni acaba nerden kaynaklaniyor bi performans farki bilgilendirebilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,280
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom