9k ekran kartı önerisi

kankam amd istemiyorum demişsiniz 8 e 6700 xt var 3060 ı çok rahat çoğu oyunda geçiyor kendim kullanıyor tavsiye ederim internetden karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kankam hata yaparsınız
oyunda öyle biliyorum ama kendim için almıyorum arkadaşıma alıyoruz ve o istemiyor yapacak birşeyim yok

kanka tamam intel alacaksanız o fiyata 12 gb de bulursunuz bekleyin bulayım isterseniz

kanka bence 8 e 6700 xt al hem 12 gb hem daha güçlü hem daha uygun

kanka tamam intel alacaksanız o fiyata 12 gb de bulursunuz bekleyin bulayım isterseniz

kanka bence 8 e 6700 xt al hem 12 gb hem daha güçlü hem daha uygun
benim değil arkadaşın ve amd istemiyor mecbur nvidia alacağız

İkinci elleri sahibinden felan mı takip ediyoruz yoksa özel gruplar felan mı var
Ben piyasaya direk sahibinden üzerinden bakıyorum.Bunun dışında facebook grupları ve forumların ikinci el kategorileri var.

Zotac 3060Ti küçük yapısından dolayı bir tık sıcak çalışıyor. Zotac alacaksanız kasanın iyi olması lazım, 4 fanla üfleyen bir kasa olmalı yoksa Galax al.

Kartı miningsiz olan veya yeni alan da ona göre fiyat istiyor türkiyede sıfır ikinci elden daha ucuz sanırım:(
Aslında miningli olması çok önemli değil kart sorunsuz ise alınabilir.Ancak mining yapılmış kartlar piyasayı bayağı düşürüyor buda alıcıların işine geliyor.

kankam amd istemiyorum demişsiniz 8 e 6700 xt var 3060 ı çok rahat çoğu oyunda geçiyor kendim kullanıyor tavsiye ederim internetden karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz

kankam hata yaparsınız
belki oyun için değil de tasarım,yazılım tarzı şeyler için alıyor kanka.

Geri