Neler Yeni

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Bune aw hani turandevleti hani duzelcektik ***
Bunlar yapsa yapsa Arap devleti yapar. İçlerinde bir tane gerçekten milliyetçi Türkçü bir adam yok. Çoğunun etnik kökeni türk bile değil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ülke 3 sene kendini toparlayamayacak 3 sene sonra yavaş yavaş rayına girecek ama bu 3 sene içinde çok büyük ekonomik yıkımlar olacak vergiler epey artacak Mehmet Şimşek bir şey söyledi enkaz sandığımdan daha büyük dedi çok büyük bir ekonomik kriz var elinizde ne kadar nakit varsa yatırım yapın bence dolar 26/27 lere kadar çıkması muhtemel ondan sonra birkaç tedbir alınacak yatırımlar azalacak halkın üstüne çok daha fazla yük binecek 3 sene içinde epey canımız yanacak safınızı alın bekleyin ama Türkiye ekonomik olarak çok çok yipranacak rayına oturacak dediysem dolar 15 filan olmayacak yanlış anlamayın 😃

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Reis Reis Reis geçmiş olsun yedik bunu hepimiz...!

HDogus

80+ Bronze
Uçuyoz be arkadaş :) ufak birikimlerle altın alsak mı diyordum almadan geri uçmuş :LOL:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bu günkü yiyeceğimiz arkadaş @Kürşat Kütükçü herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.

Bu günkü yiyeceğimiz arkadaş @Kürşat Kütükçü herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.
2nizi de tanımam etmem de adamın savunduğu bir nokta yok boş yapmışsın

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Kurun düzelmesini sadece faize değil yatırımla teşfikle düzeltebilirsin.
dostum gecen seneye kadar sureklı faızı dusurduler bı bak ıstersenız 2-3 sene oncesıne gıdıp bakarsan yukseltıyorlardı fakat gecen seneden bu zamana kadar faız dustu dolar yukseldı

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Bana ne kankam ya ben spor yapıyorum ve yenfenle ilişkiye giriyorum böyle şeyler beni ilgilendirmez
Ckckdkdkfdkdkdkdkdk fatih erbakan zinayi suç sayınca görecen sen ilişkiyi cjcjfjdjd

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
rahat olun mehmet şimşek düzeltecek 4-5 aya 20tl ye big mac yemeye gidicez

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Onların doları varsa bizim Allah’ımız var. Dik dur eğilme bu millet seninle Reis !!.

Top Bottom