Neler Yeni

Yardım $4000 değerinde Alienware Laptop Hediye Geldi!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Selamlar, boş muhabbet bittiyse arkadaşın sorusuna yanıt arayalım.
1. Öncelikle satılacağından emin olun, illaki alan birisi çıkacaktır. Yazılımcı- rendercı illaki bi müşteri çıkar. Mesela yurt dışında yaşayan biri talip olabilir. Adam oraya gittiğinde 4000 dolar vermek yerine burda daha uygun rakama alır ve orda kullanır.
2. İlan fiyatı : Cihaz garanti kapsamında olmayacağı için en az yüzde 30 ucuz olmalı. Alıcıyı cezbetmelisiniz.
3. Bunu alacak adam o parayı elden vermez....!!! Get gibi ıvır zıvırla uğraşmayın. O para eft yada havale gelir.
4.Adamla yüzyüze satış yapın ve kargo ile yollamayın. Yolda başına bişey gelirse karşı taraf yada kargo zararınızı ödemez. unutmayın şahısların gönderdiği elektronikler sigorta kapsamında değildir.
5. Cihazı sattığınız kişiden satış işlemi ile alakalı bi belge mutlaka alın. (mesela şu seri nolu-şu marka laptopu- şu kimlik numaralı kişiden- şu miktar karşılığı- şu hesaba havale yada eft gönderdikten sonra teslim aldım. 2 tarafında imzası olsun. kesinlikle havaleye açıklamayı ayrıntılı yazın..

SEBEP: Banka hesabına gelen paranın açıklaması yada karşılığı olduğuna dair bi belge yoksa... Parayı gönderen taraf alacağım var yada yanlışlıkla gönderdim deyip dava açabilir. Sizde kanıtınız yoksa paşa paşa parasını geri gönderirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ALIŞ SATIŞ SIRASINDA YANLIZ OLMAYIN VE İNSAN KALABALIĞI OLAN YERDE BU İŞİ YAPIN.
ALICININ PARASINI HESABINIZDA GÖRMEDEN LAPTOPUN GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEN KAYBOLMASINA İZİN VERMEYİN.
Teşekkürler dostum.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler dostum.
Türktelekomda proje mühendisi olan oğuz isimli bi komşum vardı. Evden çalışan biriydi. 4 daire olan bi binada oturuyorum. Genel olarak bütün kiracılar genç olduğu için hafta sonları bina boş olur. Gündüz vakti kapıyı kilitlemeden çıkmışlar. Binaya temizlikçi kılığında 2 kadın girip oğuzların evini soymuştu. 15 nakit o zamanın parasıyla 8 bin civarı altın götürmüş. Oğuz direkt olarak ''abi giren ********** Allah tan masanın üzerinden laptopları götürmemiş yoksa mahvolurum demişti. 2 Laptopun aşşağı yukarı 50bin olduğunu ve içindeki dosyaların çok daha kıymetli olduğunu söylemişti. O yüzden bazı adamların pc leri paradan daha kıymetli.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz
Baktım da ryzen 9’lu asus rog 3080 laptoplar 50k’dan satılıyor.
Bence 60k’ya koysun.
70üstüne satılmaz gibi.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
50000 den fazla ödemezler diye düşünüyorum. Sebep: Garanti yok. 50000 tl pamuk ipliğine bağlı.

Cihangir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bmetehan
Milletteki akrabaya bak ya bizimkiler çikolata bile getirmiyor

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
37 bin TL verebilirim düşünürsen talibi çıkmaz ise

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boş muhabbet nerede ? Bütün cevapları okudum herkes ortak görüş ülkemizde satılması zor demiş. İllaki satılacak ise bir yerler önerilmiş. Boş muhabbet diyerek yazanlara hakaret ettginizi düşündüğüm için kızgın emoji koydum.
Dostum milletin satılmaz dediği cihazları çatır çatır alan adamlar var... Ayrıca bu öyle letgoda satılacak makine değil. Bunu alacak adam emin ol letgoyu kullanmaz ve ne aradığını çok iyi biliyordur . Sahibindene atılır ve gerçek alıcısı yazdığı gibi pazarlığı bitirir. Yani burdaki fikirler gibi 'şurdan sat yaa --- Satma kullan iştelik'' bi durum değil bu... Adam kullanıcak olsa zaten kullanır. Birde adam demişki bunu nasıl satarız. Bunun satışını şöyle şu taktikle yapın demek yerine, sahibindene koy kanka yazmak saçmalık bence. Bu foruma girebilen adam ilanı nereye açacağını bilmiyor mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş muhabbet nerede ? Bütün cevapları okudum herkes ortak görüş ülkemizde satılması zor demiş. İllaki satılacak ise bir yerler önerilmiş. Boş muhabbet diyerek yazanlara hakaret ettginizi düşündüğüm için kızgın emoji koydum.
Adamın net olarak sorduğu soru şu güvenli şekilde nasıl satarım. Akrabanın hediyeye verdiği para yada çikolata muhabbeti değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
Dostum milletin satılmaz dediği cihazları çatır çatır alan adamlar var... Ayrıca bu öyle letgoda satılacak makine değil. Bunu alacak adam emin ol letgoyu kullanmaz ve ne aradığını çok iyi biliyordur . Sahibindene atılır ve gerçek alıcısı yazdığı gibi pazarlığı bitirir. Yani burdaki fikirler gibi 'şurdan sat yaa --- Satma kullan iştelik'' bi durum değil bu... Adam kullanıcak olsa zaten kullanır. Birde adam demişki bunu nasıl satarız. Bunun satışını şöyle şu taktikle yapın demek yerine, sahibindene koy kanka yazmak saçmalık bence. Bu foruma girebilen adam ilanı nereye açacağını bilmiyor mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın net olarak sorduğu soru şu güvenli şekilde nasıl satarım. Akrabanın hediyeye verdiği para yada çikolata muhabbeti değil.
Peki konuyu açanın bu çikolata muhabbetine yada şuraya koy buraya koy muhabbetine karşı bir tepkisi var mı? Konuyu açan" bana goygoy yapamayın doğru düzgün çözüm söyleyin." Diye bir sözü yazısı var mı? Adam muhabbetten rahatsız olsa tepkisini koyar ama sizin böyle üst perdeden girişiniz bence hoş değil. Bu tarz söylemler bana aşağılayıcı geliyor.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
ne akrabalar var bizimkilerde insanı hayattan soğutur.

Top Bottom