dagestarhep
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 297
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güzelmiş hocam en kötü klavyeyi alırım mousuda sonra alırım miss gibi saolasın tekrardanG403 Hero Size uygundur
Bu güzelmiş hocam en kötü klavyeyi alırım mousuda sonra alırım miss gibi saolasın tekrardanG403 Hero Size uygundur
Reis yazılımla kontrol edilsin yeter demişAsus Rog Strix Impact II.
Bu güzelmiş hocam klavye olarak g213 prodigy alırım mouse olarakta bunu alırım güzel olurAsus Rog Strix Impact II.
Ondan demedim alternatif olsun diye o mouse da güzeldir. Tek sorun hangisi daha iyi bilmiyorum.Reis yazılımla kontrol edilsin yeter demiş
İlla aurasync olmasına gerek yok
Bunun konusu açılırLogitech G G403 HERO VS Asus Rog Gladius II Origin ?
Hocam Asus Rog Strix Impact II bunu alıcam sanırım fiyatıda uygun hem yazılımla renkleride değişiyo şuanlık kafi sanırım Gladius pahalı g403 hero ise ondan biraz ucuzLogitech G G403 HERO VS Asus Rog Gladius II Origin ?
g203 ün aynısı gibi klavye ile aynı al benceHocam Asus Rog Strix Impact II bunu alıcam sanırım fiyatıda uygun hem yazılımla renkleride değişiyo şuanlık kafi sanırım Gladius pahalı g403 hero ise ondan biraz ucuz
Hocam logitechin mouselarını beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek lightsync kullanan bir arkadaşım vardı problem yaşıyordu baya şansına demekki biraz daha tip olarak hoş gözüksün istiyorum lightsync tipi eski tip everest ofis faresi gibi duruyor rog stdix impactın görüntüsü daha bi oturaklı mouse ta şuan acele etmiyorum eğerki üstüne biraz daha para koyabilirsem g403 alabilirim senelerdir x7 kullanıyorum sıkıldım artıkg203 ün aynısı gibi klavye ile aynı al bence
Prodigy de basmama sorunu varmış lightsync da düzelttilerHocam logitechin mouselarını beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek lightsync kullanan bir arkadaşım vardı problem yaşıyordu baya şansına demekki biraz daha tip olarak hoş gözüksün istiyorum lightsync tipi eski tip everest ofis faresi gibi duruyor rog stdix impactın görüntüsü daha bi oturaklı mouse ta şuan acele etmiyorum eğerki üstüne biraz daha para koyabilirsem g403 alabilirim senelerdir x7 kullanıyorum sıkıldım artık![]()
Hocam g213 prodigy mekanik midirBunun konusu açılır
Klavye olan prodigyden bahsediyoruz dimiProdigy de basmama sorunu varmış lightsync da düzelttiler
Klavye olan prodigyden bahsediyoruz dimiProdigy de basmama sorunu varmış lightsync da düzelttiler
mouseHocam g213 prodigy mekanik midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klavye olan prodigyden bahsediyoruz dimi
mekanik değilHocam g213 prodigy mekanik midir