dagestarhep
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 297
Aurasync ile eşliyebilceğim f/p klavye ve fare önerebilir misiniz
Aslında aklımda bir bütçe yoktu ama şimdilik 400 diyelimBütçe ne kadar
400 olarak belirtmiştim ama 500 e de çıkabilirimBütçe ne kadar
Hocam iyi diyonuz da çok pahalılar yokmudur yani yazılımla renklerini falan değiştirebildiğimiz fare ile klavye 2si bir maks 500 lira etmeliEğer bütçeyi 500tl daha arttırırsan itopyada corsair k70mk.2 var aura sync uyumlu
G213+G102 Light Sync YapabilirsinBaktım
Hocam iyi diyonuz da çok pahalılar yokmudur yani yazılımla renklerini falan değiştirebildiğimiz fare ile klavye 2si bir maks 500 lira etmeli
Hocam peki alternatif olarak başka bir mouse varmıdır klavye güzel not aldımG213+G102 Light Sync Yapabilirsin
Bütçeniz için en uygunu bu hocamHocam peki alternatif olarak başka bir mouse varmıdır klavye güzel not aldım
Öneri için saolun hocam biraz daha üstüne koyabilirsem bu mouse un bir üstü varsa üstünü alırım benim elim küçük bu büyük gibi duruyor tekrar teşekkürler.Bütçeniz için en uygunu bu hocam
Klavye ile Mouse'un uygulaması aynı
Size rahatlık sağlar
G403 Hero Size uygundurÖneri için saolun hocam biraz daha üstüne koyabilirsem bu mouse un bir üstü varsa üstünü alırım benim elim küçük bu büyük gibi duruyor tekrar teşekkürler.
Asus Rog Strix Impact II.Hocam peki alternatif olarak başka bir mouse varmıdır klavye güzel not aldım