- Reaksiyon skoru
- 2,276
daha önceden epic gamesden aldığım oyun hakkında en ufak bir bilgim bile yok yapımcısını bilmiyorum önceki serileri hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama eski çağlara Age of Empires 1 sağolsun eski çağ oyunlarına bayılıyorum ve sanırım truva savaşını anlatıyor.
Oyunu bi gün güzel bir sistemim olur diye kütüphaneme ekledim ve yarın rx 5500 xt ekran kartım geliyor :d
Ama dediğim gibi hiçbir şey bilmiyorum hangi oyuna benziyor neye benziyor güzel mi ac odseyy e mi benziyor harbi sağlam oyun mu grafikleri güzel mi optimizasyonu güzel mi vs bana oyunu oynamış yada hakkında bilgisi olan arkadaşlar GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ anlatabilir mi ?
Şimdiden teşekkürler

Oyunu bi gün güzel bir sistemim olur diye kütüphaneme ekledim ve yarın rx 5500 xt ekran kartım geliyor :d
Ama dediğim gibi hiçbir şey bilmiyorum hangi oyuna benziyor neye benziyor güzel mi ac odseyy e mi benziyor harbi sağlam oyun mu grafikleri güzel mi optimizasyonu güzel mi vs bana oyunu oynamış yada hakkında bilgisi olan arkadaşlar GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ anlatabilir mi ?
Şimdiden teşekkürler
Post automatically merged:
Cevaplayan biri yokmu ?daha önceden epic gamesden aldığım oyun hakkında en ufak bir bilgim bile yok yapımcısını bilmiyorum önceki serileri hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama eski çağlara Age of Empires 1 sağolsun eski çağ oyunlarına bayılıyorum ve sanırım truva savaşını anlatıyor.
Şimdiden teşekkürler